Please visit my other blog

vrijdag 6 februari 2009

In de tuin

Vandaag maar eens in de tuin gewerkt. Er stonden nog uitgebloeide herfstasters in die door de vorst en sneeuw helemaal zwart waren geworden. Er lag ook een heel tapijt van mos in. Ik vind mos best mooi maar nu werd het echt te gek.
Dus alleen het mos op de stenen rond het vogelbadplaatsje mocht blijven zitten. Het vogelbadje is helaas kapot gevroren, kunnen we eens op zoek naar iets anders, en dan toch maar geen aardewerk meer.

Ook het vogelhuisje (dat al bijna 9 jaar in de tuin staat) is aan vervanging toe. Het staat echt op instorten. Misschien probeer ik er zelf één te maken, dat kan toch niet zo moeilijk zijn?


Tijdens het weghalen van het mos werd ik toch even blij verrast, want zie hier, de bolletjes van de narcisjes en krokussen komen al boven de grond uit. Is het dan toch al lente aan het worden?En dan nog een laatste foto van dit stukje tuin. Deze foto is in de herfst van vorig jaar gemaakt.

De hortensia's op de achtergrond zijn al zo goed als uitgebloeid, maar de herfstasters bloeien dan uitbundig. Best vrolijk zo.

Maak er een mooi weekend van, groetjes Ingrid.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.