Please visit my other blog

woensdag 20 mei 2009

Zo druk / so busy

Bij onze caravan heb ik een heel klein mini tuintje (1 meter lang en 25 cm breed),waar ik niet zo heel veel in kwijt kan maar wel deze mooie wilde duinroos. Ooit kreeg ik een stekje van mijn zus en kijk nu eens, helemaal vol met knoppen en bloemen. Ze ruiken heerlijk, ik heb er dan ook mijn stoel heel dichtbij gezet om hiervan te kunnen genieten terwijl ik in het zonnetje zat.

Ben in een andere kringloop geweest dan waar ik normaal naar toe ga en kijk hier eens wat ik vond. Een tweede blikje van De Ruyter, deze is voor chocolade vlokken. Ik weet eigenlijk niet of er nog meer blikjes zijn van deze serie of dat het er maar twee waren. In ieder geval was ik superblij met deze vondst.
Er staan ook weer zo'n mooie winterse plaatjes op.

En mijn andere vondsten waren nog een engels blikje met spelende kinderen op de plaatjes, een wit zakdoekje met een gehaakt randje, en een heel lief klein pillendoosje.

En ook weer een in het Engels geschreven boekje met prachtige tekeningen erin. Ik weet dat deze post heel erg op een oudere post van mij begint te lijken met de blikjes en boekjes, maar dat is nu eenmaal waar ik zo van hou.

Dit tekeningetje vind ik zo lief met de konijntjes.

Ook waren we nog bij mijn ouders op visite en daar werd ik ook verrast door de spulletjes die ik van hun kreeg. Een boek van Rie Cramer, 4 mooie bordjes, een delftsblauwe pul en een leuke lantaarn. Ja, mijn ouders weten wat ik mooi vind en kijken bij rommelmarkten of kringlopen ook voor mij rond. Hartstikke bedankt mam en pap, de spulletjes hebben al een plekje gevonden in huis.


Deze week was ik van plan om weer eens achter de naaimachine te gaan zitten om mijn patchwork tafelkleed af te maken, maar tot nu toe heb ik er nog geen tijd voor gehad. Zo druk geweest met andere dingen. Er zijn zowel bij mijn zoon als dochter allerlei activiteiten op school waar we naartoe zijn geweest. Allemaal in het teken van het goede doel dus het was wel erg leuk om te zien wat ze allemaal bedacht hadden om geld in te kunnen zamelen. En mijn dochter is gister op schoolreisje geweest wat natuurlijk superleuk is geweest.
En vandaag heb ik eindelijk de laatste stukjes muur van de woonkamer behangen. Nu kunnen we gaan bedenken wat we aan de muur gaan hangen en natuurlijk niet onbelangrijk waar het dan moet hangen. Ben wel blij dat het achter de rug is want er gaat altijd meer tijd in zitten dan je van te voren dacht, maar ik ben wel heel blij met het eindresultaat.
Zo, en nu ga ik eens lekker zitten lezen in mijn nieuwe Landleven, dinsdag lag hij op de mat maar nu heb ik pas tijd om hem te lezen (had hem natuurlijk wel even vlug doorgebladerd).
In het vorige nummer stond een heel leuk idee, in een oud blikje een mooi bloemstukje maken en dat heb ik vanmiddag maar eens gedaan. Had van mijn oma nog een mooi blikje en toevallig stond dit blikje ook in de Landleven. Ik heb er kamperfoelie, een klein roosje en klimhortensia ingezet. Zelf vind ik het erg leuk geworden en het ruikt nog lekker ook.
De kinderen hebben nu twee dagen vrij van school dus dat betekent dat het voor ons al weekend is, heerlijk hoor en het word nog mooi weer ook. Lekker genieten dus.
I have a minigarden by our caravan and this beautiful rose is having lots of flowers now and they smell wonderful.

Also found some lovely things at the thriftshop. I now that I show you a lot of the same things, in an older post of mine I also showed you things like this but that is just what I love. I hope you don't mind that.

The things on the little pictures I got from my parents, they also now what I like so they are also looking for me.

And now I am going to read my new magazine because we have been so busy this week.There are so many things to do at my childrens schools ,that i haven't had the time for it.

The tin with the flowers on my second last picture I have made it myself with flowers from my garden.


Hugs, Ingrid.

14 opmerkingen:

 1. Wat een mooie roos is dat zeg. Deze kan goed tegen droogte???
  En wat lief die dingen van je ouders zeg. Ze weten precies wat je leuk vindt ja....wat een schatten.
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je lekker verwent! Met mooie rozen die bloeien en leuke kadootjes...heerlijk hoor! En fijn dat het behang ook al klaar is, laat je ons het resultaat ook nog zien? (blogsters zijn van de nieuwsgierige soort hoor!)
  Hier is het weekeind ook al begonnen en het is heerlijk weer, ze genieten er van en spelen de hele dag lekker buiten. Die blikjes van de Ruijter, daar zijn er wel meer van,ik zag ze laatst op een rommelmarkt. Er is ook een oranje blikje en een witte...ik weet niet meer precies hoeveel het er waren, maar ik dacht een stuk of vijf. Zelf vond ik ze ook heel leuk, maar te klein voor de mega hoeveelheden hagels die tegenwoordig in zo'n pak zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt in een klein tuintje toch een mooie roos staan.
  En er zijn idd meer blikjes van de Ruijter. Puur, Melk, vlokken volgens mij ook puur en melk,en gestampte muisjes. Dus zeker 5.
  En leuk dat je ouders aan je denken op een rommelmarkt.

  fijne dagen
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De geur van rozen is zo heerlijk! Ik moet er altijd bij het voorbijgaan even m'n neus in een bloem steken en even die heerlijke rozengeur opsnuiven! En wat een leuke blikjes heb je gevonden!
  Groetjes en fijne dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je bloemstukje in je blikje echt onwijs mooi!
  Wat een leuk idee van Landleven en wat goed nagemaakt door jou!
  Heb je de bloemen in steekschuim gestoken en heb je er ook plastic onder zitten?
  Fijne dag morgen.
  Groetjes,
  Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hello dear Ingrid,
  Such delightful treasures. I just love tins, too. But the illustrations are my favorites.
  I too, have been so busy that I have not been able to post much. Hopefully I will get caught up soon.
  Hugs dear friend,
  June

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ingrid,
  wat een super vondsten zeg! O, en die tekeningen in die alleschattigste boekjes zijn zo leuk!
  Ik krijg er helemaal inspiratie van voor een kamertje voor Boaz straks.

  Laatst heb ik voor een zwangere zus een blikje van de Ruijter gevonden voor roze muisjes.
  Ook met prachtige tekeningen op de zijkant,
  leuk he

  Fijnje HVaartsdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh wat een prachtige duinroos !! en wat betreft je blikjes en je boekjes, je mag zo vaak posten als je wil hihi, ik vind deze boekjes wel zo leuk en de blikjes die je op de kop tikt ook, dussuhhh mij verveel je er niet mee hoor
  wat een lieve ouders heb jij dat je zo verwent word, leuk hoor !!
  Geniet van de dag vandaag !!
  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi Ingrid
  Thank you for your concern about the trees that fell. It was a big wind! I like all your pictures.
  Rhondi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige foto's van je roos! Heerlijk genieten is dat! en je verveelt ons echt niet met oude blikjes en boekjes hoor, ik heb zo'n zelfde tic! Dus ik heb weer lekker genoten van je post!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dear Ingrid
  You are so sweet. Thank you for your lovely comments.
  Hugs, Rhondi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo lieve Ingrid, wat heb je een heerlijke vondsten moet maar eens een keer met jou op pad! Heerlijk om zo'n boekje open te leggen op tafel en zo nu en dan in te bladeren! Wat een intense kleurenpracht van de duinroos, heel mooi! En ben reuzebenieuwd naar je quilt... Veel liefs van Cin X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke vondsten! En wat een bofkont ben jij dat er zels als voor je gekringloopt wordt. Het ideen van het bloemstukje in het oude blikje is erg leuk, en je hebt het prachtig uitgevoerd.
  Groetjes en een fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heb niet al de reacties gelezen maar er zijn wel zeker 6 . Nu staan ze haast altijd leeg maar toen de kinderen nog jong waren altijd gevuld . Gestampte muisjes en gewone , vlokken melk en puur en hagelslag melk en puur . heb ook nog een rond blikje van vòòr de vierkante met daarin gestampte muisjes .
  hoop dat je het leuk vindt om dit te weten .
  Lieve groet Rini

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.