Please visit my other blog

donderdag 4 juni 2009

Weer online / online again

Hier ben ik dan weer, de computer doet het weer perfect en nu kan ik gelukkig weer bij iedereen langs gaan. Als je bijna een week bent weggeweest loop je wel ontzettend achter in blogland maar ik hoop jullie allemaal snel weer te kunnen bezoeken en dan lekker kan bijlezen.We hebben heerlijke pinksterdagen gehad aan zee en de kinderen hebben zich ook prima vermaakt. Zelf heb ik ook in zee gezwommen hoewel het water nog wel erg koud was (15 graden!!). Mijn man heeft de afgelopen week vrij gehad en we hebben weer een hoop gedaan.De garage is helemaal leeggeweest. Een oud keukenblok hebben we er uitgehaald en vervangen door een paar stellages. Er zijn veel dingen weggedaan en daarna hebben we alles wat nog over was (genoeg dus)weer een plekje gegeven.

In huis hebben we weer het één en ander opgehangen aan de muur en dus ook het rekje dat ik de vorige keer had laten zien.

Het is zo'n gezellig hoekje geworden. Eindelijk het hartje gekocht dat al heel lang op mijn verlanglijstje stond. Er de lieve kaartjes van Bonnie in gedaan.De roosjes heb ik een paar jaar geleden gekregen van mijn man toen we 12,5 jaar getrouwd waren. Ik heb ze toen gedroogd en nu hangen ze hier mooi aan het rekje.En nu ziet het er dus zo uit (beetje wazige foto), de pioenrozen zijn vandaag gekocht dus die zitten nog dik in de knop.Buiten heb ik wel een roos kunnen fotograferen. Het is het eerste roosje dat in de klimroos zit die ik van mijn kinderen voor moederdag kreeg. Er zitten nog een paar knoppen in dus hij doet het prima op dit plekje in de tuin.Tot zover deze post, de komende dagen zijn we nog even druk. Onze zoon word woensdag 13 jaar en dat vieren we a.s. zaterdag. Ik wens jullie daarom alvast een heel fijn weekend.

Groetjes Ingrid.


The computer is working again, ooh it seems so long ago since I have visited all of you. Hope to visit you very soon again and read all about the things that keep you busy.

Last weekend we went to the sea and it was wonderful. The kids had a great time and I also have been swimming in the sea. It was very cold (15 degrees Celsius).

We also did put some things on the wall again and I have got my first rose in the garden.

The next few days we are very busy because our son is turning 13 next wednesday. His party is this saturday. So I now wish you a very nice weekend and I hope it is a sunny one.

Hugs, Ingrid.

14 opmerkingen:

 1. Fijn dat je weer kunt computeren. Je hebt nog wel wat te lezen en te kijken. Het rekje staat leuk met die andere dingen erbij.

  groetjes Lia

  ps Alvast gefeliciteerd en een prettige dag zaterdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Ingrid,
  I am so glad you are up and running again. Oh, I don't think you would have gotten me in that cold water, but good for you for joining your children in their fun. I bet they loved it.
  I love the shelf on your wall and all the lovelies hanging from it. The wire card holder is just so cool.
  I'm so happy you're back friend.
  Hugs,
  June

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kun je veel doen samen als je een week vrij bent hè?! Staat heel gezellig je nieuwe rekje. Fijne verjaardag voor je zoon! Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ingrid, ik ben blij voor je dat alles het weer doet. Wat een leuke strandfoto.
  Je rekje heeft ook een mooi plaatsje gekregen, een sfeervol hoekje zo en dat kaartenhart vind ik prachtig.
  Gefeliciteerd alvast met je zoon en een heel fijn weekend.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ingrid, ik heb je gemist hoor! Fijn dat je er weer bent ;) Wat heb je een mooi romantisch hoekje gemaakt! Erg gezellig sfeertje zo!

  Groetjes Freekje,
  ps. veel plezier en gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai Ingrid,prachtig t rekje met de roze borden.Prachtige klimroos probeer man-lief al 2 weken zo gek re krijgen (tuin in zijn domijn
  na wat niet-groene-vinger-acties van mij)om wat
  stenen weg te halen naast de schuifpui zodat ik ook n klimroos kan poten,denk dat ik nog even verder moet zeuren!De jouwe is in ieder veval erg mooi en ruikt ie ook lekker?Lekker weekeinde,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alvast gefeliciteerd met jullie zoon. Het rekje hangt er mooi bij, leuk zo met de hartjes hanger en de kaartjes van Bonnie. De roos staat er mooi op.
  Groetjes Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Ingrid
  Snap dat je erg blij bent dat je p.c.weer goed werkt .Ik zie dat we het zelfde hartje hebben . Knap hoor dat je de zee in gaat ,leuke foto zitten jullie erachter?
  Ik woon op 10min. fietsen van de zee maar kom er nooit ik houd meer van de bossen en die zijn hier niet.
  Groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker weer he, als de pc het goed doet. Ik heb er ook een keer eventjes uitgelegen, maar je loop gelijk een stuk achter met alle blog te lezen. Je hebt een leuk hoekje gemaakt zo. Het rekje is ook leuk geworden zo met de borden.
  Alvast gefeliciteerd met je zoon en veel plezier zaterdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon !!
  Wat staat dat rekje mooi met die rode borden !!
  Jij kon ook niet op mijn blog komen he, ikzelf ook niet, Bram heeft nu mozilla firefox erop gezet, nu kan ik ook weer op mijn blog komen (ik had het ook bij meerdere blogs, snap er niks van...
  Fijne dag gewenst!!
  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allereerst nog de felicitaties voor je zoon! En ik vind je rekje helemaal geweldig zo, mooie borden! En dat draadijzeren hartje is en blijft super!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bedankt voor je leuke reactie, ook alvast een hele mooie 13e verjaardag met je zoon toegewenst.
  Wij hebben de schouders nog even gemeten maar hij is toch nog wat smaller als ik;)
  toch, inderdaad zijn de cliché'swaar, het gaat zo hard...de helft van hun leven bij ons thuis zit er vast al wel op...genieten dus maar!
  Groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lekker hé het strand, heb jaren aan de kust gewoond, nu wat verder weg, maar het blijft heerlijk!!

  Mooi hoekjes heb je gemaakt.

  Groetjes van Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat je weer on-line kunt! Je zult wel héél wat bij te lezen hebben. Ik was er een paar dagen tussen uit vanwege een stedentripje en zelfs daar heb ik s'avonds in de hotellobby nog even een paar blogs kunnen lezen en nog loop ik er een boel achter.
  Jullie hebben je vrije week goed benut. Lekker gevoel toch wel he? Lekker opgeruimd en weer wat leuke dingen opgehangen.
  Groetjes,
  Gonda

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.