Please visit my other blog

maandag 12 april 2010

blog(Spring)break.

Ja sorry hoor meiden, maar ik moet echt van mezelf een maandje even een pauze inlassen. Maar niet voordat ik jullie mijn laatste vondsten laat zien bij de kringloop. Dit schattige boekje waar ik al een ander deeltje van had en nu dus twee.

Yes,sorry girls but I will have to take a break for about a month , but not before I show you my last findings at the thriftstore. This beautiful little book.

april2010

Met weer de meest lieve tekeningetjes erin.

With so many lovely drawings.

002

En dit mooie kleine kruikje, ik was op slag verliefd. Ik had ze al wel op andere blogs gezien maar zelf kwam ik zoiets nooit tegen en nu heb ik dus mijn allereerste kruikje gevonden, ben helemaal blij.

And this pretty little water jar, I think I am in love. I could never find one, but now I did, I am so happy.

003

Dit blik vond ik ook zo mooi en kon het niet laten staan.

This tin is gorgeous, don’t you think.

004

Zo mooi met de vlinder en de roos. Het blik is best groot dus daar kunnen weer allemaal borduur en naaispulletjes in opgeborgen worden.

And so beautiful with the butterfly and pink rose.

005

En ook dit koffieblikje van Albert Heijn vond ik bij de kringloop, hier gaan geen knutselspulletjes in maar gemalen koffie, ben m’n brabantia bussen nu wel zat na 20 jaar.

And this tin is also so pretty, I am going to keep coffee in here.

006

En vandaag in de tuin zag ik toch wel iets heel moois, sprookjes-achtig bijna. Het mos wat op de lavastenen groeit bij ons minivogelbadje staat in bloei. Ik heb het met de macro stand gefotografeerd en ik vind het echt prachtig.

And today I also want to show you this, moss in flower. It looks so magical.

april2010 029

april2010 030

Ja en dan nu even terugkomen op mijn ‘Lente-pauze’. De laatste weken voel ik me niet al te fit. Heb heel weinig energie en veel spierpijn en hoofdpijn. Ik weet dat het de fibromyalgie is die opspeelt en ik weet gelukkig ook dat het allemaal wel weer goed komt. Maar nu voel ik me net als die mevrouw van die reclame op dat HELE GROTE bed, die dan ook weer terugvalt en het liefst de hele dag zou willen slapen. Doordat ik zo weinig kan doen is het huishouden een rommeltje, mijn tuin een chaos en het bloggen kost me veel moeite. En dat wil ik niet want het liefst kom ik bij iedereen even langs om jullie laatste posten te lezen en gezellig een berichtje achter te laten. En omdat ik dus voor dit alles heel weinig energie heb , heb ik besloten om maar even toe te geven aan het gebrek aan energie en even een maandje stilte in te lassen. Hopelijk kan ik dan alles thuis ook weer op orde krijgen en kan ik straks alles weer fris en vrolijk aan. Sorry meiden maar het is even niet anders, misschien kijk ik bij jullie soms even om een hoekje maar dan als stille genietster.

And now for my blog’Spring’break. I am not feeling well lately, so tired and muscular pain and headache. The fibromyalgia is here again and has giving me no energy at all. The house and the garden is a mess and I really want to visit you all and leave you a sweet comment but I am so tired right now. So I have decided to take a break, it will be quiet here for about a month and then I hope to be back fit and happy again. Sorry about this but I really have to do this for my health. Maybe I will visit you but I will be enjoying it quietly.

fairy

Hugs and hope to see you all soon,

Liefs,

33 opmerkingen:

 1. Joh, vervelend dat het allemaal even niet wil. Goed dat je een maand blogrust neemt, ik hoop dat je je huis en gezin weer wat op de rit krijgt en tussendoor ondanks het lamlendige gevoel ook kunt genieten van de lente! sterkte, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi ingrid
  wat een een leukke spullen heb je weer gevonden
  en je heb gelijk dat je even een pauze inlas, en aan je zelf denk. Het bloggen vergt inderdaad heel veel tijd. Beterschap en hopelijk tot gauw
  groetjes yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ingrid, neem je tijd, gezondheid van lichaam en geest is een groot goed.
  Tot binnenkort en geniet van de goede en mooie lentedagen die in de lucht hangen.

  Lieve groet, Carina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh....meis wat vervelend dat je je niet helemaal fit voelt, welkom bij de club, ik sta s'morgen ook al op met de gedachten 'heb ik wel geslapen' Een beetje veel zon èn goed naar je lichaam luisteren is het advies, soms moet je dan gewoon even wat gas terugnemen.
  Wat een prachtige vondsten heb je weer, die blikken zijn echt prachtig en oh...die kruik is ook heel erg mooi. De foto's van het bloeiende mos zijn prachtig weergegeven, wat kan je dan genieten van zoiets hè.
  De laatste foto vind ik trouwens ook sprookjesachtig mooi.
  Ik hou de postbode nauwlettend in de gaten hihi. en laat het je wel weten als alles goed is aangekomen.
  Ik wens je weer snel een fitter gevoel en hopelijk tot gauw leiev meid.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ingrid,

  Wat een leuke spulletjes ben je weer tegen gekomen bij een bezoekje aan de kringloop.Je moet er gewoon regelmatig binnen lopen.
  Goed van je dat je even een pauze in last. Soms moet je gewoon even naar je eigen lichaam luisteren. En daarna weer met frisse moed en zonder hoofdpijn verder bloggen. Geniet van de rust en van het voorjaar in je tuin. Tot gauw weer. Groetje Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach lieverdje, ben blij dat je goed naar jezelf luistert! En straks is "onze" Ingrid weer helemaal fris en fruitig terug, daar gaan we voor. Zo belangrijk dit en... we leven in een mail en bel tijdperk dus mij zal je nog wel even lezen of horen ok? Doe heeeeeeeel rustig hoor hihi... alleen om te weten of alles met je goed gaat. Geniet van de komende tijd, dat doe ik al bij het zien van het sprookjestafereel echt zo PRACHTIG! Binnenkort hoop ik dat je nog wat plek over hebt voor bij je vondsten... je gaat het wel zien. Hele dikke knuffel van mij en ik denk aan je lief mens en als we elkaar live weerzien dan ga ik je helemaal onderknuffelen, ok zachtjes dan hahaha....

  Geniet van de lente en stuur je lieve zonnestralen, Cin x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Ingrid,

  wat vervelend zo weinig energie te hebben he, zou haast zeggen, welkom bij de club, hoor er hier meerdere over, heb zelf ook veel last, ook van de gewrichten, komt vast door de weersomslag
  hoop dat je geniet van je prachtige spulletjes!!
  je hebt weer leuke dingen gekocht!!!
  Lieve groetjes en rustig aan
  Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel sterkte, neem de tijd voor jezelf, wij zijn er ook weer als je terug komt!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Ingrid.......he wat naar nu,.ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt.ik heb ook fybro dus weet er alles van,............naar naar !! neem je tijd wel weer terugkomen hoor!! en dan zijn wij er weer voor je !!!lieve groetjes Ria en sterkte!!! dikke knuffel !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat goed dat je dit zo duidelijk aangeeft. Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt, en ik wens je dan ook veel sterkte toe.
  Een hele lieve groet van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Ingrid
  Luister naar je lijf ! Doe een stapje terug en ik hoop dat je genoeg energie kan vinden om weer "fris en fruitig "terug te komen .( in zoverre dat natuurlijk mogelijk is he ?! )
  Want missen willen we je niet !
  Die foto`s van dat mos vind ik helemaal SUPER !
  Zooo mooi !

  Ik wens jou veel sterkte toe de komende tijd !
  Groetjes Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hoi Ingrid
  goed dat je naar je lichaam luisterd ,hopelijk krijgen we ook beter weer en kan je lekker op je gemak in je tuin werken en lekker zitten niets doen .Hoop dat je je snel beter gaat voelen .
  Ik vind je foto echt helemaal mooi .
  het beste Ingrid ,
  groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja, helaas weet ik er alles van. Maar misschien moet je toch dat middel van die vrouw op het grote bed nemen. Ik doe dat ook, en ik knap er goed van op. En verder is het beste om naar je lichaam te luisteren.
  Ik hoop dat je snel weer wat fitter word.

  lieve groet Lia.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Ingrid,

  Wat vervelend voor je zeg, en goed van je dat je naar je lichaam luistert. Hopelijk knap je snel weer op. Geniet lekker van het zonnetje daar krijg je ook weer energie van.
  Sterkte hoor!

  Lieve groet Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo Ingrid,

  Wat een leuke spulletjes heb je gevonden zeg.
  Begint ondertussen bij mij ook heel erg te kriebelen om weer eens naar de kringloop te gaan. Maar helaas moet ik nog even geduld hebben heb mijn knieband gescheurd en kan niet auto rijden. Maar komt wel weer goed.

  Ik hoop dat je snel je baterij weer hebt kunnen opladen, geniet van de Lente.

  groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goh Ing wat vervelend, ik zal je missen, maar blijf wel gewoon langs wippen op onze blogs hoor, je hoeft het niet te laten merken.....
  Wel goed voor jezelf zorgen hoor, je hebt maar één lichaam.
  Grote knuffel
  Er

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ga maar lekker genieten van je kringloop spulletjes. Neem de tijd om weer een beetje bij te komen,

  Ik wens je dan ook alle goeds toe en groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hai Ingrid

  Ik ben op het ogenblik ook even een stille lezer omdat ik ook een blogpauze heb ingelast vanwege mijn operatie afgelopen donderdag en ik geef je groot gelijk. (bij jou reageer ik dus nu wel even ;-)
  Even goed naar je zelf en je lijf luisteren en als je je weer iets beter voelt zorgen dat je je huis en tuin op orde krijgt want rust in huis en tuin is rust in je hoofd.
  En dan komt dat bloggen echt wel weer.

  Ik wens je veel sterkte,wijsheid en beterschap en natuurlijk veel liefs!

  Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je bent onwijs leuk geslaagd!Bofkont.
  Neem alsjeblieft de tijd om je weer fit te voelen.Gezondheid gaat boven alles hoor,en ik blijf je gewoon volgen en zie je vanzelf wel weer als je,je beter voelt!!!
  Lieve groetjes,Anita.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hi Ingrid...i wish you the best.
  I've got it too....many years.
  Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 21. He Ingrid, Ik weet precies wat je bedoeld hoor. Soms moeten we even een stapje terug doen en echt om en aan onszelf denken. Dat wisselende energieniveau kan je soms enorm de das omdoen en heeeeel erg frustreren. Tank even lekker bij zou ik zeggen.

  lieve groet
  Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Lieve Ingrid. Helemaal gelijk hoor toegeven eraan.......ieder mens herkent dit gevoel op zijn tijd......
  Ga maar lekker genieten van voorjaar en zon en ik wacht gewoon rustig af totdat ik je weer zie......
  LIefs

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hallo Ingrid,
  Via Mea kom ik op je blog terecht,en wat een prachtige foto van dat mos,alsof je het zo kunt pakken,en ja kringlopen is ook een van mijn grote hobby`s,dus ook erg leuk om te lezen,ik denk dan ook maar dat ik je ga volgen!

  Groetjes,Janet

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik wens je veel rust en hersteltijd toe.
  Je bent een van de eersten waar van ik lees dat ze fibromyalgie hebben.
  Ik heb het ook.
  Heb net een erg pijnlijke periode gehad.
  Het gaat langzaam weer beter.
  Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Meid, geeft helemaal niet dat je even een pauze in last hoor. Neem er maar lekker de tijd voor en doe rustig aan . Denk goed om jezelf. Geniet van het zonnetje, daar krijg je ook altijd weer een beetje energie van.
  Groetjes Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Lieve Ingrid! Je hebt gelijk, je moet nu gewoon even naar je lichaam luisteren! Eerst jezelf en dan de rest. En ach, het bloggen komt wel weer. Nu lekker genieten van het heerlijke weer, is ook weer goed voor de energie! En natuurlijk genieten van alles om je heen, je tuin en je leuke gescoorde spulletjes!
  Lieve groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hei Ingrid!
  So many beautiful things you let us look at here - all of it was lovely!
  I hope the break will do you good, sometimes we all have to take a break from blogging I suppose...
  I wish you well and a better health!
  A big Springhug from Nikoline:0)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ingrid , ik hoop dat je gauw weer genoeg energie hebt om ons weer al dat moois te laten zien op je blog .
  Gun je het allerbeste meidje !
  Lieve groet van RINI

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat verstandig van je. Vervelend dat je je niet goed voelt, maar gelukkig weet je dus zelf heel goed waar het aan ligt en nog beter wat je moet doen. Zorg goed voor jezelf! En wij wachten wel op je.
  Geniet van de lente en heel veel beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Lieve Ingrid, ik weet exact hoe je voelt want onder anderen heb ik ook ernstig fibromyalgie. Zorg goed voor jezelf. Laat anderen je niet opjagen om meer te doen dan wat je zelf aan kan. Nu is dat wat minder maar straks als je nu tijd aan jezelf gunnen kan je iets meer aan. Als je ooit over je FM wil praten dan ben ik alleen een email van je vandaan. Maar nu stuur ik je een zachte knuffel via de computer...

  Hugs en groetjes ~
  Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Soms is het gewoon nodig om even een pauze in te lassen, het is tenslotte maar bloggen. De "echte" wereld gaat ook gewoon door.
  Dus neem de tijd, doe weer inspiratie op en kom weer terug wanneer het weer prikkelt.
  hartelijke groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Groot gelijk lieve Ingrid, een mens kan wel heel veel willen maar het moet ook kunnen. Als je gezondheid het even niet toelaat, wat heel vervelend is moet je jammer genoeg keuze's maken. En bloggen neemt toch ook veel tijd in beslag. Doe maar lekker rustig aan zodat je weer een beetje op kracht kan komen. Wij zien je wel weer over een tijdje...
  En je aankopen die je laat zien zijn geweldig mooi. Dat blik ook, met de door jou zo geliefde vlinder, werkelijk prachtig, en het kruikje is ook een schatje. Sterkte met je gezondheid en geniet van de heerlijke lente...

  Lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Dearest Ingrid,
  I am so sorry that you are not feeling well. I will be thinking of you during this time and wish you well. Take care of yourself and just rest and get better.
  Your finds are all delightful as usual.
  That moss is beautiful in bloom, but your pictures of it are even more beautiful!
  hugs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.