Please visit my other blog

woensdag 30 juni 2010

Christmas preparations....?

Jullie zullen wel denken dat ik bevangen ben door de hitte als je de titel leest...hihi... nee hoor, ik hou het best vol onder mijn parasolletje met een grote kan ijskoud water.  Maar wie denkt er nou aan Kerst als het 30 graden is buiten??  Nou dat zit zo, dit borduurtje kocht ik in februari op de handwerkbeurs en omdat mijn 4-seizoenen project op rolletjes loopt kon ik de verleiding niet weerstaan om met deze mooie kerstboom te gaan beginnen. Leuk toch ook weer al die kerst kleurtjes....





Ik heb in de rand kleine zilverkleurige kraaltjes meegeborduurd voor een glinsterend effect, zie het al helemaal voor me als de kaarsjes branden.



Maar om toch ook nog in het zomergevoel te blijven zien jullie hier het 3de seizoen dat ik borduurde van mijn 4-seizoenen project, nu alleen nog Autumn maar daar hebben we nog alle tijd voor.




Zo ziet het er in zijn geheel uit tot nu toe.




Heb nog een aantal collages gemaakt van foto's uit de tuin, geniet ervan zou ik zeggen dan ga ik weer gauw onder mijn parasolletje zitten.
















En kijk nou toch eens hoe mooi de hortensia al aan het kleuren is, nog even geduld en dan is het weer een bloemenzee.





Zoals velen van jullie zit ik deze (tropische) dagen niet zo veel achter de pc, 's ochtends probeer ik het huishouden nog een beetje te doen met alle ramen en deuren wagenwijd open, en 's middags is het vooral genieten in de tuin. Maar ik hoop toch weer gauw bij jullie langs te komen, dus hopelijk tot snel weer.
Liefs, Ingrid.

To my English readers, sorry for not translating this post. But you can use the translation button in my side bar. Hope to translate again next time, hugs Ingrid.

16 opmerkingen:

  1. Ik zit nu dus wel achter de pc. Ik heb last gekregen van een zonne-allergie. Bah nooit gehad maar wat jeukt dat. En dat jij borduren kunt met die warmte. Heb je dan geen last van zweterige handjes....
    Je tuincollages zijn erg mooi.

    fijne dagen, lia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk die foto's. Helemaal niet gek dat je al aan de kerst denkt. Gisteren was ik op een plaats met veel afgevallen dennenappels, en ook bij mij begon het te kriebelen. Groetjes, @nne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldig leuke kerstboom!!! Echt een superleuk schilderij om te borduren en helemaal niet vreemd om daar nu al aan te beginnen hoor.
    Het is toch een hele klus zo'n borduurwerk en wanneer je er met de kerst van wilt genieten, zul je toch bijtijds moeten beginnen.
    Erg mooi die kraaltjes in de rand ook. Ik ben heel benieuwd hoe het eruit ziet wanneer het klaar is.
    Veel plezier onder je parasolletje nog! groetjes jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een originele kerstboom !
    Is even omschakelen met dit weer , maar zo heb je het in iedergeval wel op tijd af !
    Mooi ook met die kraaltjes .
    Je tuinfoto's zijn ook prachtig.
    geniet !
    trudette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dearest Ingrid, your garden blooms are so very pretty. I hope that you are enjoying your garden and your Summer.I always love to see your stitching projects. They are lovely as always.
    hugs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mooie post weer Ingrid,ik heb genoten van je mooie foto's en je borduurwerk ziet er ook leuk uit!!!

    Liefs Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ha die Ing, wat een leuke kerstboom, heb niet eens gezien dat je hem kocht, en ik was er toch echt bij hihi, je summer is ook super hoor,en van je collage's kan ik meer dan genieten....
    Liefs en geniet van het weer en de tuin
    Knuffel
    Er

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Joh, die collages zijn mooi!! en wat leuk dat je al aan dat kerstborduurseltje bent begonnen, ik vind borduren zo leuk he...althans..het ziet er zo leuk uit, ooit heb ik 't als kind weleens gedaan maar da's jaaaaaren geleden, wellicht toch weer eens proberen :-)

    Veel groetjes, Veronique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Ingrid,

    Nou dat dacht ik zeker toen ik de titel las, maar onder de parasol is het goed vol te houden, het is wel een erg leuke kerstboom. De andere jaatgetijden zijn ook erg mooi.

    Zit echt te genieten van je schitterende tuin collage's, wat een feest toch hé, ben er ook helemaal lyrisch van, JOEPIE!!!Zomer. En de hortensia zo mooiiii, hier ook vol met bloemen in dat zelfde stadium. Ach.....het leven is zo slecht nog niet...

    Geniet van alles,
    Lieve groet, Josephine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtige tuin collages , prachtig van kleur allemaal .
    Ja , borduren lukt mij even niet , het is voor mij veeeeeeeel te warm , die mensen zijn er ook die graag een regenbui hebben ,ik geef toe die zijn er maar weinig , maar ik ben er zo een
    Lieve groet ♥RINI♥.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik zal je ook missen lieve Ingrid, je heb weer zo'n prachtige post, ook al dacht ik wel even dat je door de warmte bevangen was hihi.
    Je header vind ik helemaal geweldig, heb jij dat prachtige huisje in je tuin staan. Ohhh....ik ga steeds meer houden van dat lichte blauw....ik vind het prachtig.
    Je seizoenenborduurwerkje wordt ook heel mooi, ik vind de kleuren ook zo mooi gekozen.
    En wat prachtig aql die mooie blommen in je tuin, kan me voorstellen dat je alleen daar al om buiten zit.
    Ik wens je een prachtige zomer toe en na de vakantie gaan we gewoon weer verder in dit heerlijke blogland.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lieve Ingrid,

    Meis wat een prachtig seizoenenborduurwerk...echt helemaal leuk.
    en wat leuk om onder je parasolletje te doen.

    En dan je prachtige foto's van je tuin met de bloempjes en beestjes...heerlijk genieten dus.

    Zonnige groetjes,
    Marijkexx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Your embroidery is lovely and your flowers are so pretty!

    Hugs,
    Holly

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ondanks de warmt, toch al denken aan de kerst, soms ben ik daar wel een beetje jaloers op, Wat bheerlijk om zo,n prachtige kerstgroet van je te krijgen

    groetjes Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dat vier seizoenen project is echt prachtig! Maar die kerstboom mag er ook zijn. Ik moet er zelf nog even niet aan denken, maar in de modewereld is dat natuurlijk heel gewoon dat je twee of drie seizoenen vooruit werkt. Je bent dus helemaal bij de tijd.
    Veel plezier daar onder je parasolletje!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Nee hoor helemaal niet zo gek. Borduren is tijdrovend en daarom op tijd beginnen.
    Ik vind het trouwens een erg leuk borduurwerk.
    Geniet van de zomer en van iedere dag.
    Marja.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.