Please visit my other blog

zondag 18 juli 2010

The home stretch.....de laatste loodjes, (and a very long blogbreak).

De laatste loodjes....nog één week school en dan start hier in het zuiden ook eindelijk de zomervakantie. En waarom heb je het toch altijd zo druk in die laatste weken? Nou ik weet wel hoe dat komt natuurlijk, op school word nog van alles gedaan zoals sportdag, zwemmen met de klas, spelletjes op het plein, bedankmiddag voor de ouders, afscheid van de juf of meester en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Met mijn schoonzusje nog naar Het houten huis geweest in Zaltbommel (zie link vorige post) waar we ons iets meer van hadden voorgestelt maar mijn schoonzusje kocht er wel een heel bijzondere soort van de Agaphantus.Zelf heb ik niets gekocht omdat we toch bijna met vakantie gaan en de plantjes het dan waarschijnlijk toch niet overleven. De plantjes die ik al heb staan en hangen gaan gewoon gezellig mee naar de camping.
Heel erg leuk allemaal die uitstapjes voor mezelf  en de schooldingen voor de kinderen, maar ik begin nu toch wel erg naar de vakantie te verlangen.  Ik heb de afgelopen week nog niet achter de computer kunnen zitten  om eens gezellig bij jullie te buurten. Tot overmaat van ramp heb ik ook nog eens last van de enorme hitte gehad en dat uit zich bij mij dan weer in ernstige darmproblemen. Ik zal hier verder niet over doorgaan maar jullie begrijpen dat dat geen pretje is.En omdat ik de aankomende week ook niet veel tijd zal hebben ga ik een hele lange blogbreak houden. Waarschijnlijk één van een week of zes, even de hele zomervakantie een blogstilte. Ook omdat op de camping waar wij een groot gedeelte van de zomervakantie zullen verblijven de internetverbinding een ramp is en je ongeveer 1 minuut online bent en er dan vervolgens weer 10 minuten uit ligt. Geen doen dus.
Maar voordat ik mijn lange pauze begin wilde ik jullie nog wel even mijn laatste aanwinst laten zien, een prachtig boek over het leven van Beatrix Potter. Ik vind het zo'n mooi boek...ben er helemaal verliefd op. Het is in het Engels geschreven en bevat de prachtigste tekeningen, geheime vakjes en envelopjes met brieven....zoooo leuk.

Geweldig mooi vinden jullie niet.....En in de tuin staat de hibiscus in bloei, tenminste dit is de eerste bloem die bloeit, de rest zit nog in knop. Waarschijnlijk is hij op zijn mooist als wij al met vakantie gaan, maar ik hoop er deze week nog een paar foto's van te maken met meer bloemen.


Sorry meiden dat ik niet meer bij jullie ben langs geweest, maar ik hoop deze week toch nog wat tijd vrij te maken voor het bloggen. Er moet deze week nog wel veel gewassen en gestreken worden en o ja, ik wil het huis ook altijd helemaal opgeruimd en schoon achterlaten, wel zo fijn als je na de vakantie met weer veel was thuiskomt, hahaha... hoezo ik ben aan vakantie toe???Ben er dus even een tijdje tussen uit, fijne vakantie(zomer)tijd allemaal !!!

and remember...
I'll be back in September.

Hugs, Ingrid.

15 opmerkingen:

 1. Hoi Ingrid,

  Ook hier zijn er de laatste loodjes en moet zeggen ze zijn er echt aan toe ! niet allen hen maar ik eigenlijks ook wel.Even lekker niets doen en alleen maar genieten van het mooie weer.
  geniet van je wel verdiende vakantie en tot na je blog break. Groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo lieve vakantiegangster!
  Wat zal ik je missen maar geniet met volle teugen in dat heerlijke plaatsje aan de zee..., wil met je mee! hihi
  Hoop dat je goed en wel gezond vertrekt, nog even en dan met dit fantastische weer lekker relaxen en uitrusten van het dagelijks leven.
  Geniet en wens je een prachtige zomer vol met mooie momenten samen met je gezin!

  Héél veel zomerliefs en warme hartengroeten van Cin x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij deze een fijne vakantie........geniet en maak veel herinneringen.......
  Tot gauw.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jemig, wat is het zuiden laat dit jaar met vakantie zeg! Bij ons hebben de kinderen er al 2 weken op zitten. Kan me voorstellen dat je kids er inmiddels wel aan toe zijn!
  Wel 1 voordeel... straks zijn ze nog vrij terwijl de rest alweer zit te zwoegen (lekker puh dan hihi)
  Ik wil jouw en je gezin een hele fijne vakantie wensen en geniet er maar lekker van hoor! Straks in september heb je ons weer een heleboel te vertellen en een hoop prachtige foto's om te laten zien denk ik. We zullen je missen!
  liefs jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meid geniet van een heerlijke vakantie...vergeet voor vertrek niet even op mijn blog te kijken nog....spannend !! hahahahhah!! wat een leuk boek !!! echt gaaf !!!! fijne week fijne vakantie liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In mijn gedachten had iedereen al vakantie. maar dat is dus niet zo. Kan begrijpen dat je er aan toe bent hoor. Ook deze week geven ze weer hitte op. Lastig als je darmen dan zo heftig reageren. Het boek is prachtig. Ik heb ook een boek over Beatrix Potter, maar niet zo'n mooie hoor.
  Ik wens je een hele fijne vakantie toe en tot over een paar weken.
  Lieve groet van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ingrid what a beautiful post of lovely photos!
  Have a wonderful holiday my friend.
  hugs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ingrid,

  Nog even volhouden deze week, daarna kan je genieten van je vakantie. Prachtig boek met mooie plaatjes zeg...

  Tot gauw maar weer.
  Pieternel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi lieverd, ik wilde jou en je gezin een hele fijne, lange,zonnige en geweldige vakantie toewensen.Na de vakantie maken we een afspraakje ,goed?
  Vind je Beatrix Potter helemaal geweldig, ben een beetje jaloers....
  Liefs, kus en dikke knuffels
  Er

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtig boek heb je daar :o)
  Ik wens jullie veel plezier deze zomervakantie, geniet er van!
  Groetjes - Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk dit boek! Ik heb het afgelopen winter in België gevonden, en toen meteen een post geplaatst. Potter kon de natuur zo mooi weergeven ... je hoort het riet van het mandje kraken, het plonzen van de kikkers en het gemopper van mevrouw Puddleduck omdat ze haar bril - alweer - niet gevonden heeft! Geniet van je blogpauze! Lieve groet, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Helaas zijn je warmteproblemen hier heel bekend, ik kom het liefst zo min mogelijk buiten want binnen is het veel lekkerder. Vroeger was ik er dol op maar door al die medicijnen blijf ik lekker binnen.

  Geniet lekker van je blogvakantie en doe het rustig aan!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ingrid , ja ik zal je missen net als de andere dames ,maar gunnen doe ik het je hoor !!
  Neem een grote doos mee voor je schatten en een speciale zak voor mooie herinneringen .
  Heel veel liefs en een mooie tijd aan zee , ♥RINi♥
  Weet wel dat je niet meer langs komt ,maar ik heb wel alvast een mooie mozaïk van het strandleven gemaakt , haha .

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Ingrid! Te lang geweest sinds ik bij je langs kwam. Ik hou mijn blog bij en doe niet veel blog hops. Druk met UFOs afwerken en verhuisplannen. Sorry!

  Ik ken deze BP boek goed. Heb hem ook een paar jaar op mijn boekenplanken staan. Het is ook erg leuk om te gebruiken als decoratie in de lente.

  Geniet van je vakantie. Ik hoop dat deze warme weer is gauw over want ik heb er ook last van. Vaker niet lekker dagen dan wel. Nou ja, dat is gewoon een maal FM. Maar geniet van de vakantie en neem de nodig rust. Ga jullie ergens lekker in Nederland of moet je eerst een ritje maken naar het buitenland?

  Hugs en groetjes ~
  Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ingrid
  heel fijne vakantie en tot september
  groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.