Please visit my other blog

maandag 20 september 2010

Tickets go to....

Nou meiden, heb ik toch moeten loten want 4 van jullie wilden graag meedoen om een kaartje te winnen voor de woonbeurs. Jammer dat ik geen 4 kaartjes heb, want dan had ik jullie allemaal blij kunnen maken. Jullie namen heb ik  in de hoge hoed gedaan en de gelukkigen zijn.....

           Freekje (Freekje thuis) en Jolanda (Franse lelie).


Gefeliciteerd meiden, als jullie mij je adres even doorgeven via mijn mailadres (te vinden bij mijn profielgegevens) dan stuur ik je kaartje zo snel mogelijk naar je toe. En natuurlijk heel veel plezier op de woonbeurs!!

                                                         --------------------------------------

Afgelopen weekend werd ikzelf ook nog verrast, want mijn ouders namen zoveel leuke spulletjes voor mij mee. Een buurvrouw wilde alles weggooien dus mijn vader vroeg of hij het mocht meenemen voor mij want hij weet dat ik dit superleuk vind. En dit bracht hij mee:




Een hele verzameling zinken emmers en schalen en potjes, een koperen schaal op voet en een heel mooi roestig rekje met vogeltjes. Ben er zo blij mee en ga deze week alles een mooi plekje geven en veel herfstplantjes kopen om erin te zetten.
Ook bracht hij twee houten bistro stoeltjes mee, een vogelhuisje en twee lantaarntjes. Één stoeltje staat nu bij de achterdeur en het andere stoeltje bij de voordeur.



Met een prachtige pompoen erop die ik kreeg van mijn schoonzusje.
Ook de kleintjes (die op op de grond staan) kreeg ik van haar en zo is het een gezellig hoekje geworden bij de voordeur.







En dan nog even iets heel anders want hoewel ik graag creatief ben met naald en draad, heb ik ook een zwak voor poppenhuizen en miniaturen. Een aantal jaar geleden maakte ik van boomschors een huisje voor mijn dochter en iedere herfst werken we eraan. Gisteren maakte mijn dochter een paar gordijntjes en een tafeltje.



En ik probeerde een bedje te maken met allerlei takjes uit de tuin en wat kurk. Nu nog een leuk dekbedje en  kussentje dan kunnen de muisjes die erin komen te wonen lekker slapen.



Wordt vervolgd......


Fijne week,liefs
Ingrid.

12 opmerkingen:

  1. Leuke zinken emmertjes en andere spulletjes heb je gekregen. En altijd fijn als mensen (je vader nu ) aan je denken he als ze zien dat mensen iets weg willen gooien. Ik zag al dat je het stoeltje een leuk plekje had gegeven. En straks met je herfstplantjes in de potjes heb je weer een hele gezellige tuin .Fijne week. Groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Ingrid, wat fijn dat mijn naam uit de loting is gekomen!!! Ik was het al een beetje vergeten, want de griep heeft zijn beslag op mij gelegd. Maar des te leuk om te weten dat ik naar de woonbeurs ga! Dank je wel!!!

    Ik ben hekemaal onder de indruk van je muizenhuisje, wat heb je dat bedje ook kunstig gemaakt zeg! heel leuk om zo ook met dochterlief aan het knutselen te zijn en dat het een ware herfsttraditie is geworden ;)
    Fijn dag, groetjes Freekje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Doe mij zo'n buuf....tjee wat een pracht dingen zeg....daar kun je veel leuks mee doen.

    En prachtig zeg je miniaturen.
    Fijne week
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heej Ingrid je hebt er weer twee heeeel blij gemaakt leuk hoor en je kado's want zo mag je dat wel moemen wauw!!!!!!!!!
    liefs irma en een hele fijne nieuwe blogweek

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tjeee.....dat mensen dat allemaal wegdoen he??? ....nou het komt goed terecht bij jouw toch??? ...hele fijne week liefs Ria.....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lieve Ingrid, wat leuk!
    Ik ben er erg blij mee en ga je gelijk even mailen.
    Lieve groet Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Ingrid,
    Wat fijn dat al die mooie spulletjes de weg naar jouw huis vonden!
    Het miniatuur huisje is heel schattig en ik ben benieuwd naar het vervolg
    Fijne week,
    Suzanne xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat heb jij veel moois gekregen zeg!Zoveel zink, nou dan kun jij vooruit met de bloemen.
    Wat leuk dat ieniminiespul zeg.Zal best mooi zijn als het straks klaar is.
    Doe je best groetjes Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat ben je heerlijk verwend Ingrid met al dat mooie zink. Wat lief van je vader dat hij aan je dacht. Ook heb je een mooi herfsthoekje gemaakt bij de voordeur, wat een heerlijk sfeertje.
    En wat een leuk idee om ieder herfst te gaan werken een een boomhuisje, het ziet er heel mooi uit.
    Ik maakte vroeger met mijn zoon in de herfstvakantie altijd een herfstkijkdoos.
    Fijne week.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Werkelijk geweldig Ingrid, wat een prachtige verzameling zink zeg....ohhh dat is smullen. Bij jou komt dat zeker zeer goed tot zijn recht, bofkont! En de stoeltjes, prachtig zo met al die pompoenen, een heerlijk herfstsfeertje. En je boomhuisje, ohh wat knoeperig allemaal, lief dat tafeltje en gordijntjes die je dochter maakte, Maar jou lieve muisenbedje mag er ook zijn zeg, een schatje is het geworden...

    Heerlijke week,
    Lieve groet, Josephine

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ach Du Glückliche, so viele schöne Shabby Sachen hast Du bekommen. Die Stühle habe ich auch. Mit dem Kürbis sieht es richtig schön aus.Deine kleinen Miniatur Möbel sehen auch allerliebst aus.

    Herzliche Grüsse Melontha

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtige foto's, Ingrid! een fijne avond en een leuke nieuwe week. xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.