Please visit my other blog

woensdag 17 november 2010

Pretty pink…

Dank jullie wel voor al die lieve reacties en mailtjes die ik heb mogen ontvangen op mijn vorige post, het heeft me zo goed gedaan. Maar ook besef  ik dat er ontzettend veel mensen deze nare aandoening hebben en dat we er stuk voor stuk mee blijven worstelen. Jezelf de nodige rust geven lijkt de enige remedie en die rust vind ik ook in de natuur, een heerlijke wandeling met mijn fototoestel op zak. Prachtig hoe deze rododendron in bloei staat, deze kleur is echt prachtig. Een bloemenfoto van mij voor jullie als dank.

november2010 027

november2010 028

 

En dan al die besjes aan de struiken, zelfs nog een paar bramen gezien, een laatste toegift van de herfst.

november2010 037

november2010 044

 

Binnen maak ik het gezellig met kaarsjes en besjes, deze glaasjes vond ik bij de A (durf het bijna niet meer op te schrijven). Mooi roze en op de achtergrond de mooie rozenkaarten, die ik eens bij Bonnie kocht, in een zilver lijstje.

sint 001

 

Op een ander tafeltje mijn Tilda konijntje onder een lampje gezet samen met de gedroogde roosjes die ik van mijn man kreeg toen wij 10 jaar getrouwd waren, alweer bijna 6 jaar geleden.

sint 003

 

Nog een paar mooie oud roze kaarsen staan op het televisie kastje, op de achtergrond staat de butler-tray die als thema Sint en piet heeft.

sint 005

sint 007

 

Het speeldoosje vind ik nog steeds zo leuk, hij speelt ‘zie ginds komt de stoomboot’, hij staat op een taartschaal. En het duurt natuurlijk nog iets langer dan 14 dagen voor het 5 december is maar dit ‘aftel-huisje’ heeft geen hoger getal dan 14 dus blijft hij voorlopig nog even zo staan.

sint 008

sint 009

 

Volgende keer laat ik jullie mijn vorderingen zien op borduur gebied.  En ik ben ook weer begonnen met een oude maar zeer geliefde hobby en dat is popjes maken. Van klei heb ik inmiddels een gezichtje en handjes geboetseerd en als het helemaal af is zal ik het jullie zeker laten zien en ook degene die me weer zo enthousiast heeft gekregen.

Ik ben niet zo heel erg actief geweest in blogland de laatste week maar soms heb ik er gewoon de puf niet voor, hopelijk komt mijn energie gauw weer op peil en kom ik weer snel bij jullie langs met een reactie.

 

sint 010

Tot gauw…

Liefs, Ingrid.

15 opmerkingen:

  1. Ha Ingrid, fijn dat je weer wat van je laat horen, je post is weer zo gezellig, leuk die Sint en Piet.

    Fijne avond groet Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed van je dat je ondanks alles toch door gaat en er het beste van maakt! Je huis is lekker sfeervol zo, met al je kaarsjes aan!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn om weer wat van je te horen lieve Ingrid en wat heerlijk dat je zoveel reacties heb gehad op je vorige post.
    Wat heb je een leuke waxineglaasjes gekocht, ik ben deze daar nog niet tegengekomen, ik kom er ook heel vaak hoor en zet ook regelmatig wat op mijn blog, ze hebben er zulke leuke spullen en voor een prijs waar je helemaal blij van wordt.
    Je Sint-side-table ziet er ook prachtig uit, wat leuk het muziekdoosje en het aftelhuisje.
    Ik wens je een fijne avond en bedankt voor je prachtige bloemfoto.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Machtigeprachtige foto's en je sintspeeldoosje geweldig!
    Elke dag is nieuw en elke dag gaat helaas weer anders...vallenenopstaan..
    (ik mail je morgen met antwoord excuus...)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ingrid dear, it all looks so beautiful at your home and in your lovely garden. I felt the magic Of Christmas looking at your photos tonight.
    hugs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hay lieve meis,

    Tjeetje die foto's uit de natuur zijn zo mooi!
    Die rodondenderon, ja daar ben ik helemaal weg van.

    En ik lees over je popje..heerlijk dat je zo bezig bent...vooral genieten als het kan.

    Liefs,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een ellende allemaal lieve Ingrid! Je vorige post heb ik denk ik over het hoofd gezien, maar net nog even doorgelezen.
    Wat moet dat ellendig zijn die pijn steeds. En niets kunnen doen terwijl je zo graag wilt, want je bent al zo creatief! Gelukkig dat het wandelen in de natuur je helpt en weer blij maakt.
    Je bent wel weer een mooie stitchery aan het maken zie ik en je Tilda konijntje... super!! Wat staan er leuke patroontjes in de Tilda boeken hé? Zelf heb ik van de week de sneeuwmannen gemaakt in pyama, heb je ze gezien? Ik vond het zó leuk om te doen!
    Maak je de popjes van fimo-klei? Of bedoel je dat je handen en gezicht van klei maakt en de rest van stof? Ben wel benieuwd hoor ;-))
    fijne dag! Liefs, jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ha lieverd, heerlijk zo'n post weer van jou! Lees heel veel rust uit zo lekker relaxed geschreven, GOEDZO!
    En zo houden lieve Ingrid, blog wanneer het jou uitkomt dan komt het alleen ten goede dan wanneer je geforceerd bent toch?
    Maar volgens mij komt dat helemaal goed met al die heerlijke plaatjes, je lichtjes zijn enig en de sfeer van de foto's .... zucht.
    Koester maar lekker die "6" jaar oude roosjes en ik hoop dat dit getal hééél lang mag oplopen.
    Ik had de teller van Sint op 1 staan hahahah... kan niet wachten. Denk dat eerder Santa Claus bij ons op bezoek komt...
    Ga jij ook naar de kerstzondag van Bep volgende week zondag?
    Ben nu al weer benieuwd hoe je poppekes eruit komen te zien, ik zit nog steeds naar Ingrid en Cindy te kijken hoor.
    Hou dit gevoel maar lekker vast, veel liefs en een hele dikke zoen van Cin x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Haha ik heb wel 10 van die lichtjes gekocht bij de A ze waren dan ook zo goedkoop.
    Wat een gezellige hoekjes heb je gemaakt!
    Enne borduren en popjes maken! je maakt me nieuwsgierig Ik hou wel van fröbelen.
    Fij weekend alvast,
    Liefs Sas

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een gezellige sfeer heb je weer neergezet Ingrid en dank je wel voor de mooie bloemen....geniet van je mooie spulletjes hé?

    fijne avond...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je hebt prachtige foto's gemaakt van de besjes en de bloem en braam. Heerlijk is het om te wandelen, en als je de camera mee hebt, kijk je weer heel anders naar de omgeving, vind ik altijd.
    Wat is het gezellig bij je in huis. Leuk zo'n speeldoosje van de boot van sinterklaas.
    Ben erg benieuwd naar je popjes van klei. Heb vroeger ook popjes enzo van klei gemaakt, maar heb al jaren niet meer met klei gewerkt.
    Fijne avond verder,
    liefs Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Ingrid, lieverd wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt, en wat een leuke Sint en Piet zeg....Ben benieuwd naar je popjes en je borduurtje.....
    Liefs en een fijn en rustig weekend
    Liefs
    Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ziet er allemaal gezellig uit
    fijne week groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo Ingrid! Eindelijk terug in blogland. Onze verhuizing ging niet makkelijk maar we zitten in ons nieuwe huis. Je kan er wat over lezen op mijn blog TheCranberryChronicle. Maar wat jammer dat je FM zo erg is. Ik snap helemaal hoe je voelt! Ik ga vrijdag terug naar de UMC voor uitslagen omdat ze snappen nog niet als het bij mij gaat alleen over ernstig FM of toch nog een ziekte. Het is een constante gevecht met jezelf om een balans in je leven te vinden. Maar er is ook nog zo veel goeds te vinden en daar moeten we blijven naar toe kijken.

    Hugs en groetjes ~
    Heidi

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooie sfeer heb je gecreëerd , gezellig om te zien , knus , daar moet je je toch wel weer snel een beetje beter bij voelen .
    Lieve groet ♥RINI♥

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.