Please visit my other blog

donderdag 2 december 2010

Beautiful white world…

Vanmorgen toen ik de gordijnen opende sneeuwde het en is alles weer omgetoverd tot een prachtige witte wereld. Heerlijk hoeveel sneeuw we al hebben gehad deze winter en hoe alles er betoverend uitziet als het helemaal wit is buiten…wat een rust straalt het ook uit…echt genieten.  En wat krijg ik een energie van al het moois buiten, mijn humeur (en gezondheid) is volgens mij toch best weers-afhankelijk. In de lente en zomer barst ik van de energie en in de herfst krijg ik een enorme dip. Maar nu met al die sneeuw kan ik weer enorm genieten en heb ik zelfs al zin om de kerstboom te gaan zetten.(Ben zelfs al kerstliedjes aan het neuriën hihi). Even de tuin in om wat foto’s te maken en de eerste voetstappen in de verse sneeuw te zetten.

 

december2010 011

 

december2010 007

 

december2010 008

Soms zitten er wel tien van deze tortelduifjes in de walnotenboom, te wachten totdat ik zaad en brood en water voor ze neerzet.

december2010 030

 

En de laatste weken ook gezellig aan mijn Sinterklaas-stitcherie gewerkt en nu kan ik jullie het eindresultaat laten zien. Met een lief blauw stofje met witte stippen en een kantje heb ik het op een canvasdoek vastgezet en nu hangt het gezellig in de woonkamer.

december2010 036

 

december2010 040

 

december2010 035

 

december2010 039

 

december2010 037

 

Zo leuk hoe hij nu hier hangt aan het bolletjes lint, helemaal de goede sfeer voor het Sinterklaas feest. Heb al een heerlijke amandelstaaf in huis en zaterdag avond gaan we gourmetten. Maar eerlijk gezegd heb ik ook ineens zo’n zin om het huis om te toveren in kerstsfeer, komt vast door die prachtige witte wereld buiten.

 

december2010 027december2010 042

 

Fijn weekend en geniet…..

Liefs, Ingrid.

22 opmerkingen:

  1. meis wat een heerlijke post je Sint creaties wat een schatje ik vind je sneeuwfoto's ook al zo mooi en wat de sneeuw betreft dat is het juiste woord "rust"dat straalt het uit, liefs Irma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ingrid wat heb je een prachtige weblog, ik kom snel een keer terug om van alles te bekijken.
    Groetjes en liefs van Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hay Ingrid,

    Wat een geweldige foto's...zo mooi met het magische witte sneeuwtapijtje...
    Ik was om 8 uur vanmorgen met de honden gaan wandelen...het was zo sprookjesachtig mooi en stil...dat was even genieten.
    Je sinterklaasschilderijtje is ook schattig geworden.

    Liefs,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi Ingrid
    ziet er erg gezellig uit je sinterklaas schilderij,en erge mooie foto`s .
    fijne week verder
    groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk sinterklaasschilderijtje. Mischien moet ik mij er ook maar eens aan wagen.. lijkt mij erg leuk om te doen. En heerlijk hé al die vogels in de tuin.. zo met de sneeuw komen ze soms echt vlak voor het raam in het vogelhuisje zitten.

    Ik wens je een mooie witte dag toe vandaag!

    Liefs van Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat fijn weer wat van je te horen lieve Ingrid en ik ben blij voor je dat je weer wat meer energie heb. Wat een prachtige witte wereld hè, hier ligt er voor het eerst ook een klein laagje sneeuw en het krokkelt nog steeds een beetje. Ik krijg daar ook zo'n Kerstgevoel bij.
    Je Sint sticherie is ook prachtig geworden, ik vind de kleurencombi zo mooi en ook het bolletjeslint.
    Wij vieren geen Sinterklaas meer, alhoewel ik toch altijd wel een paar kleine kadootjes kocht, maar nu doe ik dat met de Kerst.
    Ik wens je alvast een hele gezellige Sinterklaas toe.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een gezelligheid en wat is je stichery mooi geworden. Ik kom al een tijdje af en toe langs op je blog, maar vond het nu tijd worden eens te reageren. Grappig dat je zoals je zelf zegt "nu al" kerstliedjes aan het neuriën bent, ik begin soms al in de zomer, haha. Tot schaamte van mijn 2 meiden (9 en 11) was ik afgelopen zomervakantie in Callantsoog luidkeels Sinterklaasliedje aan het brullen op de fiets. Je kunt wel raden wie er alleen fietste op het fietspad, hihi.

    groetjes Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Ingrid, wat heb je het al gezellig in huis gemaakt zeg. Nog een paar daagjes en dan mag je voor de kerst aan de gang. Gezellige sinterklaas.
    Groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoi Ingrid, gelukkig dat je je weer beter voelt! Zelf heb ik geen lichamelijke klachten door weersverandering, maar wat je verteld over energie hebben in lente en zomer om vervolgens in een dip te komen in de herfst... nou dat herken ik wel hoor!
    Je foto's zijn prachtig zo met die sneeuw. Mooi is dat toch hé? Hier vallen op dit moment nog steeds heel veel kleine vlokjes naar beneden dus zometeen ga ik ook maar gauw wat foto's maken.
    Je stitchery is echt zó leuk geworden!!! Helemaal zoals je dat gedaan hebt met die stippeltjes stof en het kant... super!!!
    fijne dag, liefs jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Ingrid ....leuk dat je erweer bent !! en wat een heerlijke post zo gezellig !!....en nu blijven he??? hahahhahah!! liefs Ria....

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fijn dat jij weer wat energie krijgt van die witte wereld.
    Ik vind het prachtig, maar wel met dubbele gevoelens hoor..

    lieve groet Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. dank je wel weer Ingrid voor je mooie winterfoto's,laat de volgende maar komen hoor!!!fijne dag nog...

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooi zo'n laagje sneeuw op die bottels.

    Je post is erg gezellig.

    Liefs Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  14. prachtige foto's en je Sint stichery vind ik zo mooi!
    Groetejs Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een prachtige foto's ! en je Sint kunstwerk is ook erg mooi geworden
    wens je een fijne Sinterklaas avond toe !

    Groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hallo Ingrid,,weetje wat ik op heb staan.een kinderkerst c,d.en die loop ik mee tezingen.ga dit jaar niet naar de kinderen toe,heb voor mijzelf een dubbele kerst d,v,d,gekocht,die geef ik mijzelf cadeau,drie huiselijke films,waar je bij kan lachen en huilen.mooie foto's hoor,al die sneeuw taferelen,

    groetjes oma nijn

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Ingrid, wat fijn om te lezen dat het weer wat beter met je gaat...ik hoop dat je dat gevoel nog maanden lang kunt vasthouden! Wat is de sneeuw mooi hè...ik moet morgen snel de dijk even op wandelen voordat al dat moois verdwenen is!

    Nog een fijne dag gewenst! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hey Ingrid, geloof dat ik net dezelfde weersafhankelijke persoonlijkheid ben als jij, zoals je het daar beschrijft, ik zou het niet beter kunnen uitleggen! Herfst is altijd een superdip maar sneeuw, ondanks de ellende dat het met zich brengt, montert me op, zelf al ben ik dan snipverkouden en grieperig voor het ogenblik! Mooie foto's heb je gemaakt van die witte wereld en wat een prachtig sinterklaasnaaiwerkje, leuk! Volgende week aan de slag met kerstdecoratie, met die vroege sneeuw komen we al helemaal in de sfeer natuurlijk!
    Groetjes,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Ingrid , wat een prachtige foto's en dat schilderijtje...helemaal super.Ik heb eigenlijk nog nooit een sinterklaasborduurtje gezien...Je tuin ziet er heel mooi uit hoor.Fijne Sinterklaas avond, veel plezier en tot gauw
    Liefs
    Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ja mooi is het buiten hé, ik kan er ook zo van genieten. Met de hond moet ik wel naar buiten en eigenlijk verveelt dat ook nooit. De natuur is altijd mooi.
    Omdat ik de komende tijd weinig tijd zal hebben voor bloggen en blogbezoekjes i.v.m. met onze verhuizing wil ik je bij deze een warme, gezellig en liefdevolle decembermaand wensen.
    hartelijke groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Waaaahhh... wat een supergave sint stitcherie!!!!!!! Dat ik daar nou zelf niet aan gedacht heb, dat is nou nog eens een leuke en originele sint versiering, zal het onthouden voor volgend jaar. Fijn dat je je weer wat energieker voelt, dan kun je de wereld weer een beetje beter aan!
    Heel fijn weekend en een hele gezellige sinterklaas, liefs Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hello dear Ingrid, it is beautiful inside and out at your home.
    Have a lovely week my friend.
    hugs

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.