Please visit my other blog

zaterdag 14 februari 2009

Vroeg op

Vandaag lekker vroeg opgestaan want we wilden graag naar de stad. Lekker rondneuzen in allerlei winkeltjes en even over de markt lopen om kaas te kopen. Echt zo gezellig, zeker als het carillion begint te spelen. En omdat het valentijnsdag is, staan alle bloemenkramen vol met rode rozen.Ik vind rozen erg mooi, alleen doen ze het in de vaas nooit zo erg goed bij mij. Ze laten al snel hun kopjes hangen hoewel ik al verschillende tips van de bloemist heb uitgeprobeerd.
Dan toch nog maar even langs het tuincentrum waar ik deze prachtige hortensia kreeg van manlief. Niet omdat het valentijnsdag is hoor, gewoon zomaar, lief hè.



En dit schattige mini roosje kon ik niet laten staan. Hij heeft een mooi plaatsje in de lantaarn gekregen.


En dan nog een paar foto's van een paar aanwinsten bij de action vandaan. We gingen er eigenlijk heen omdat ik een mooie krans aan de voordeur wil hangen. Maar helaas, deze keer hadden ze geen kransen. Wel deze leuke kippen, het is nog lang geen pasen maar ik vind het toch wel erg leuk staan zo. Deze rozen doen het trouwens altijd goed (als je begrijpt wat ik bedoel).




En als laatste deze houten hangertjes. Ik weet nog niet of ik ze zo laat of dat ik ze ga verven.

Ze komen straks in de paastak te hangen dus ik heb nog even de tijd om er over na te denken.



Fijne week.

groetjes Ingrid.




5 opmerkingen:

  1. Hoi,
    wat een heerlijk dagje zeg! Ik vind samen shoppen op de markt altijd zo lekker burgerlijk :) Het liefst ga ik lopend heen en dan manlief achter de kinderwagen, lekker de tijd voor elkaar.

    Een geslaagde dag ondanks dat je je krans niet hebt. Erg leuke kipjes en ze staan zo mooi bij dat lampje! Een gezellig sfeertje zo. Leuke hangers ook, tja wat nu te doen, wél of niet verven. Ze zijn onbehandeld ook zo leuk, misschien ideetje om juist de tak te verven. (bij de gamma verkopen ze vtwonen muurverf in tube's voor maar €2.95 per stuk)

    Ik wens je een fijne zondag en een goed begin van de nieuwe week!
    Groetjes Freekje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je even bij me op bezoek kwam.
    Het is hier ook super gezellig zeg, was hier nog nooit geweest.
    Leuk die hangertjes van de action. Ik heb ze ook nog maar ik denk dat ik ze zo laat. Ik vind dat gebrande effect juist wel mooi.
    Maar ja wit is ook mijn favoriet. En rose zoals je misschien op mijn blog kunt zien.
    Trouwens wat ben jij handig....mooi hoor zo'n talent. Dat heb ik dus minder met naald en garen. Tja je kunt niet alles hebben.
    Leuk dat je langskwam en als ik je kan volgen dan ga ik dat nog ff doen.
    Tot ziens.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Ingrid,

    Ik ben even allerlei blog's aan het bekijken. En kwam dus bij jou terecht. Je hebt een hele frisse blog en ik ben ook pas begonnen en dan is het altijd leuk als je een reactie krijg.
    Ik hou je in de gaten. groetjes en een pr avond Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Ingrid,

    Via via kom ik op jouw mooie Blog terecht.
    Ik zie dat jij ook nog niet zo lang aan het bloggen bent.
    Maar het ziet er allemaal heel mooi uit en leuke verhalen.
    Wat leuk die kippetjes, ik heb ze ook zien staan. Ga vaak even langs de Action, vorige week heb ik een dienblad en wat verf gekocht, van de week ga ik deze wit schilderen.
    Je hortensia"s staan ook leuk, ben zelf ook gek van hortensia's.
    Zal hier zeker vaker een kijkje komen nemen.
    Veel plezier met het Bloggen.

    Groetjes Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk dat je even bij me kwam gluren...altijd weer gezellig.Zie dat je net bent begonnen, pas maar op het is verslavend.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.