Please visit my other blog

donderdag 12 maart 2009

Nog geen behang
Nog geen behang kunnen uitkiezen, ondanks het vele aanbod weet ik nog niet wat ik wil.

Ik weet nu wel wat ik niet wil en dat is toch ook al heel wat. Volgende week samen met mijn man nog maar eens gaan kijken, wie weet kan hij wat knopen doorhakken.


Onverwacht deze mooie bos tulpen gekregen van een lieve moeder van school, zij kon deze week haar kinderen niet naar school brengen en halen omdat ze bij het sporten haar been had geblesseerd. Dus had ik aangeboden dat ze best met ons mee konden fietsen, we wonen zo dicht bij elkaar, geen probleem dus.

En vandaag als dank hiervoor deze prachtige tulpen gekregen, was natuurlijk niet nodig geweest Margot, maar toch wel heel lief. Nou, ze mogen nu best vaker met ons meefietsen hoor (grapje).Ook nog even bezig geweest met wat meer paas decoraties te maken. Deze gevlochten sterren haalde ik in de aanbieding bij Intratuin. Ik heb er een klein nestje opgemaakt met rozemarijn takjes, wat stro en donsveertjes en een paar eitjes. Het haasje en ik zijn erg blij met het resultaat.

Ook nog het eerste (van de drie) vogelhuisje gemaakt van Atelier Sterre. Ik vind hem zo lief geworden. De oplettende kijker die deze vogelhuisjes kent, ik heb inderdaad wat gesmokkeld met het borduurwerk. Wat is dat moeilijk zeg. De bloementjes aan de zijkant zijn vrij goed gelukt maar de hartjes aan de voorkant wilde echt niet lukken. Het werd er alleen maar erg lelijk van en dus heb ik ze weggelaten en er een klein hartje opgeplakt. Ik hoop dat het bij de volgende twee huisjes beter zal gaan.


En als laatste dit ei van kleine vierkante lapjes stof gemaakt. De lapjes moet je vouwen en dan met twee kleine speldjes in een piepschuim ei prikken. Niet moeilijk en een erg leuk resultaat.
Een satéprikker aan de onderkant erin prikken en daarna kon hij tussen de rozenplantjes gezet worden.


Nou tot zover deze post, maandag ben ik jarig en dat vieren wij zaterdag dus morgen wordt het een drukke voorbereidingsdag. Boodschappen doen, natuurlijk taart halen, het huis een beetje opruimen en laat dan de visite maar komen.
Fijn weekend allemaal,groetjes Ingrid.

9 opmerkingen:

 1. Alvast gefeliciteerd!!! Heerlijk hè, zo'n bos tulpen in huis, echt voorjaar! Je vogelhuisje is schattig geworden! Ja, het is wel een klusje dat borduren, maar het geeft wel een heel lief resultaat. Heb je een verdwijnstift (verkoopt Atlier Sterre ook)? Ik heb er eentje en daar teken ik de patroontjes mee op het vilt, dan borduren en de stift verdwijnt vanzelf weer. Héél handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alvast gefeliciteerd met je verjaardag. Onze zoon is maandag ook jarig, wij hebben zondag zijn feestje.Wat een schattig vogelhuisje, best wel een nauwkeurig karweitje om te maken,dus er komen en nog twee bij, leuk voor in de paasboom.Hopenlijk komen jullie volgende week uit het kiezen van een behang, het is in iedergeval al wat dat je weet wat je niet wilt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alvast van harte hoor......een fijn weekend gewenst met maar veel vrienden op de koffie.
  Ik vind je huisje in ieder geval super.
  En je eitjes en je....ach alles weer.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alvst gefeliciteerd met je verjaardag! Succes met de voorbereidingen, je huis is iig al gezellig :)
  Die vogelhuisjes van Atelier Sterre zijn zo snoezig!
  Fijn weekend, lekker verwend worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Ingrid
  What a loveley decoration.I like the bird house
  and the fabric egg.It's really fantastic.
  Have a nice weekend!!
  Groetje,Regina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Hoi
  Wat een leuke vogelhuisjes !

  Je hebt een leuke blog ik kom zeker vaker langs .
  Een hele fijne verjaardag .
  een fijn weekend
  Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Ingrid ,
  als het goed is ,ben je vandaag aan het bijkomen van je verjaardagviering, ik wil je alvast hartelijk feleiciteren met je verjaardag morgen ,de drukte heb je lekker al weer gehad........
  Bedankt voor je berichtje en het meedenken over de voortuin ,ik hou jullie natuurlijk op de hoogte .
  Jij bent ook nog niet zo lang aan het bloggen zag ik ,ik dacht dat ik je al volgde ..... niet dus......maar nu wel hoor .
  fijne zondag verder en tot de volgend keer
  groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hello Ingrid! I just wish to thank you for all your sweet comment in my blog. I have truly appreciated them and they have brightened my day! I only wish I spoke Dutch so that I could understand what you have written here.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Via via op jouw blog terecht gekomen, zie dat je jarig bent, dus hierbij van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag gewenst!
  wat een prachtige blog heb je, en wat kanp met dat vogelhuisje ! doe het je niet na
  Ik ga je volgen hoor, mis ik niks mee :-)
  groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.