Please visit my other blog

maandag 9 maart 2009

Beetje paassfeer

Ik ben ook eindelijk begonnen met wat paasdecoraties neer te zetten. Op heel veel blogs zie je de leukste dingen dus dan kun je niet meer achterblijven. Allereerst maar eens wat kleine glazen flesjes gevuld met wat stro en kiviets eitjes, een leuk lintje er om heen gedaan en op het rieten dienblad neergezet. Daarna volgde nog een schaaltje met eitjes en mijn glazen stolp moest er ook aan geloven.
Daarna waren de chocolade eitjes aan de beurt en op de foto zitten er nog genoeg in het zilveren schaaltje. Nu dus niet meer en moeten ze nodig aangevuld worden zoals je zult begrijpen.
Tot zover het paas gebeuren, ik weet dat het nog niet veel is maar er zal de aankomende weken vast nog meer bijkomen en dat laat ik dan natuurlijk ook even zien.


Wel nog dit lieve hartje gemaakt van gedroogde hortensia bloementjes, ik ben erg blij met het resultaat. Het hangt nu in de gang maar heeft ook al in de kamer gehangen.

Dit lampje heb ik een tijdje terug bij de kringloop gekocht. De bloemen en kleuren van het kapje vind ik zo mooi. Deze week heb ik geen tijd voor kringloop of rommelmarkt bezoekjes omdat ik op zoek moet naar verf en behang.We zijn van plan om in april het plafond te gaan witten, en er moet geverfd en behangen worden.

En oh, wat is dat moeilijk nieuw behang uitzoeken. Want, willen we ongeveer hetzelfde als nu of totaal iets anders. Je doet zoveel inspiratie op bij zoveel verschillende blogs dat je af en toe zelf niet meer weet wat je nou het mooist vind. Ik ga deze week dus heel veel behangwinkels af en hoop dan met precies het goede thuis te komen. Hoop het jullie te kunnen laten zien aan het einde van de week.

Fijne week, groetjes Ingrid.
7 opmerkingen:

 1. Hey Ingrid,
  Wat leuk die paasdecoraties, ik moet ook nog beginnen, heb natuurlijk al wel de chocolade eitjes en net als bij jou moet ik die eigenlijk niet tè vroeg in huis halen hahaha.
  Je hartje van hortensia vind ik prachtig, net als je lampenkap met die lieve roosjes.
  Succes met het behang uitzoeken, altijd moeilijk want er is ook zoveel keuze.
  Fijne dag en ik heb weer genoten van je mooie blog.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg deze post. Heb je dat hartje zelf gemaakt....die is echt super zeg.
  Nou verf ze en behang ze komende week.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk de paasdecoratie,s, en dat de paaseitjes bijna op zijn is begrijpelijk als ik zo,n schaaltje heb staan, is hij ook gauw half leeg. Wat een mooie hartje van de hortensia, je hebt echt per bloemetje gedaan, erg leuk. Succes met het uitzoeken van behang, dat is ook best lastig ik vind ook heel veel stijlen mooi, en dan is het best lastig kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk je paasdecoratie, bij jouw ook naturel tot nu toe. Ik ben natuurlijk erg gecharmeerd van de vaasjes met het roodgeblokte lint!

  Dat je zo'n mooi lampje bent tegen gekomen bij de kring, of heb je het voetje nog ff gepimpt, iig een goede vondst! Ben erg benieuwd naar je behang, ik ben nu ook ff de klust kwijt met wat ik wil... ach bij mij is het er nog niet aan toe... kan ik net nog ff inspiratie opdoen bij jou :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ingrid,
  Bedankt voor je bezoek aan mijn blog !! Wat een gezellige (paas) post heb je gemaakt....de glazen stolp met de kwarteleitjes vind ik super. Ik las ook nog het verhaal over het gewonnen poppenhuis... wat mooi! Heb er zelf ook een en toevallig net helemaal gefotografeerd en binnenkort wil het op m'n blog laten zien :)
  Groetjes, Janneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterende creaties heb je gemaakt! Mooie foto ook, vooral die bovenste vind ik echt zo eentje voor in een glamourous woonblad! :D
  Hartelijke groeten, Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.