Please visit my other blog

maandag 25 mei 2009

side-table

De behangtafel is eindelijk opgeborgen, de kwasten zijn uitgespoeld, kortom we zijn klaar in de woonkamer. Tenminste bijna klaar want de plinten moeten nog teruggeplaatst worden.
Maar er moeten nogal wat kabeltjes achter verwerkt worden dus dat wordt waarschijnlijk volgende week gedaan omdat mijn man dan een weekje vrij heeft.
Maar ik wilde al wel een stukje van de kamer laten zien.
Het duurde ongeveer een uur voordat ik deze side-table in elkaar had gezet, je krijgt er altijd zo'n grote zak met houten pluggen,schroefjes en spijkertjes bij dat het altijd wel even puzzelen is.

Maar ik ben heel blij met het eindresultaat. Alleen de witte houten greepjes heb ik vervangen door deze knopjes.Vonden we toch net iets mooier.

Er natuurlijk gelijk wat leuke dingen op gezet en ieder heeft nu ook zijn eigen laatje.
Reuze handig voor mij want alle los slingerende spulletjes (mobieltjes,opladers, haar elastieken enz,enz......) leg ik nu dus gewoon in hun eigen laatje.
Er moeten ook nog wat dingen aan de muur worden gehangen maar ook dat wordt waarschijnlijk volgende week pas gedaan.


En wat was het de afgelopen dagen toch heerlijk weer. Er staat van alles in bloei en vandaag laat ik de planten zien die blauw/paars bloeien.
Deze eerste foto is van een struik die ik niet bij naam ken, maar hij zit vol blauwe bloemen en bijen, in het midden van de foto zie je er één vliegen (beetje wazig).





De paarse petunia.





Dit viooltje. Vorig jaar had ik een paar bakjes staan en dit jaar zijn deze viooltjes spontaan opgekomen in de tuin. Het heeft zichzelf uitgezaait.





En deze prachtige lupine, ik ben eigenlijk niet zo van het geel maar deze combinatie is toch wel erg mooi. En ook hier zijn de bijen erg druk met nectar verzamelen.





En als laatste vandaag laat ik de kaart zien die mijn dochter heeft gemaakt. Ze vind piramide kaarten maken erg leuk en toevallig lagen er een paar boekjes bij de action. Ze heeft er gelijk twee gemaakt maar omdat er één voor oma en opa is kunnen we er maar één laten zien.
Ze wilde erg graag dat ik hem op mijn blog zette om aan jullie te laten zien. Nou, hij is echt hartstikke mooi geworden lieverd, knap gedaan hoor.





Vandaag is nog een mooie dag om te gaan genieten van het weer, ben benieuwd of we de zware onweersbuien die voorspelt zijn ook gaan krijgen. We zullen zien.

Fijne week allemaal,
groetjes Ingrid.


Our living room is now totally decorated. We have finished this project now and I am very happy it is done.
We bought a new side-table, it took me about one hour to put it together but now I am very happy with it.
Also like to show you the plants in my garden who have blue/purple flowers, aren't they beautiful.
And my daughter made this lovely pyramid card, isn't that great. She did say to me, please mam....show it in your next post, so of course here it is.


Have a wonderful week,
hugs, Ingrid


24 opmerkingen:

  1. Een prachtige sitetable, en romantische knopjes! Ooit wil ik ook nog es een sitetable, zo leuk! Eerst maar wat meer ruimt en dan hopelijk ;)
    Leuk gestyled hoor, met de kussens eronder, zo gezellig!
    Fijne week, groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo, jullie hebben hard gewerkt! Het wordt prachtig, verheug me nu al op de rest van de foto's. En je dochter..... de appel en de boom is alles wat ik kan bedenken.
    Groetjes en geniet van het lekkere weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een gave sidetable ! mooie knopjes heb je erop gezet !
    weer een boel werk verzet jullie, knap hoor, nu maar genieten !!
    vind je tuin ook prachtig (helemaal mijn kleurtjes :-)
    en wat knap van je dochter dat ze die leuke kaarten zelf maakt ! opa en oma zullen vast heel verrast zijn !
    groetjes en een fijne dag !
    Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige side table , en wat een goed idee om er andere knopjes op te zetten , zo wordt het nog persoonlijker. Mooie foto's van je tuin en je dochter heeft een schitterende kaart gemaakt !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi ,ziet er erg mooi uit je site table en behang ,ik heb mijn site table weggedaan en heb er spijt van .Je foto`s van de tuin zijn prachtig ,leuk dat je dochter ook knutselt mooie kaart hoor!
    Geniet van je tuin het is nu nog lekker weer .
    groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een supermooie, superhandige sidetable tegen een prachtige achtergrond! Je hebt echt heel mooi behangpapier op je muur daar! Die bouwpaketten laat ik altijd liever aan mijn man over, het is soms echt zoeken naar de juiste schroeven op de juiste plaats :D
    Hartelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie sidetable, de knopjes erop zijn erg mooi, net als de kaart die je dochter heeft gemaakt.Ja zo,n tafel in elkaar zetten kost een hoop geduld.
    Groetjes Jo.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het is echt prachtig geworden en zo'n mooi geheel ook! Het behang, het lampenkapje, de kussens en natuurlijk niet te vergeten de nieuwe sidetable, erg goed op elkaar afgestemd.
    Hè, wat zal jij genieten in je mooie en sfeervolle kamer!
    Je dochter is trouwens eg creatief bezig geweest, de kaart is prachtig geworden, geef haar maar de complimenten! Zoiets maken is nog een heel secuur werkje, erg knap!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie sidetable! En je behang vind ik ook erg mooi! Mooie plaatjes. Geniet er maar lekker van, na gedane arbeid!
    Groetjes,
    ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Good morning dear Ingrid,
    The lovely table fits right in with your lovely home. It is perfect there. Your flowers are a delight to my eyes this morning. A great way to start out my day is coming here to your lovely place. Tell your sweet daughter for me, that her card is beautiful. She did wonderful!
    Hugs,
    June

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dear Ingrid
    Your sidetable looks wonderful in your nice home
    Loveley flowers.Great card,I think your daughter
    is a very creative girl.
    Have a nice week!
    Groetjes,Regina

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb bijna dezelfde sidetable, alleen ik heb er één grote lade in :) Heerlijk meubel is het, lol.
    En die kaart is schitterend!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Het ziet er erg mooi uit. Mooie sidetable. En die kaart is heel mooi gemaakt. Knap vind ik dat. Dat gefröbel is niets voor mij.

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Helemaal mee eens dat je vast een stukje woonkamer laat zien! Ziet er goed uit enne.. handig hè..laatjes! Zeg je even tegen je dochter dat ze prachtige kaarten maakt, wat een gepriegel! Groeten, Corine(THUIS)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw zeg nu dat heb je goed in elkaar gepuzzeld hoor. En ik zie daar van dat prachtbehang........dat is opzichzelf al een postje waard.
    En je dochter.....die heeft een prachtkaart gemaakt....
    Fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooie side table hoor! Bij mij staat er ook nog een op mijn verlanglijstje maar die moet wel heel smal zijn dus dat blijft nog even zoeken.
    De kaart van je dochter is erg knap gemaakt. Zou ik niet kunnen hoor want ik ben niet zo handig!
    Groetjes,
    Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Mooi romantische hoekje is het geworden.Je side-table is erg leuk geworden,ook met de spulletjes erop en eronder.Je dochter heeft haar handigheid van jouw?Mooie kaart heeft ze gemaakt,dat is altijd priegelwerk!En wat het onweer aangaat het heeft hier in Alkmaar de hele nacht geflitst en gedonderd en later heeel veel regen en wind !Wel lekker voor de tuin want die was aardig droog .
    Groetjes Anita.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Ingrid,
    Geweldig je sitetabele en ook zo mooi al je spulletjes neergezet. Kaartje van je dochter is mooi gemaakt hoor, zelf vind ik dat de veel priegelwerk. Geef mij maar het opschietwerk..
    Groetjes Pieternel

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Ingrid, wat is je kamer prachtig geworden en dan die side-table, een plaatje en mooie knopjes. Je heb er een sfeervol hoekje van gemaakt. Ik heb ook genoten van al die mooie planten in je tuin.
    Zeg maar tegen je dochter dat ik het heel knap van haar vind dat zij zo'n mooie kaart heeft gemaakt en zo netjes, wat zullen opa en oma trots op haar zijn.
    Fijne avond en groetjes, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Is that your house? Wow! It's gorgeous!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi hoi, leuk dat je me gevonden hebt!! Ik heb me ook bij jou volgers gezet. Leuke blog heb je!! Fijne dag nog, groetjes Carolina

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hallo Ingrid,
    Dein kleiner Schrank sieht einfach traumhaft schön aus!!! Und dann noch so liebevoll dekoriert. Ich muss sagen, dass in Holland selbst die Häuser viel, viel schöner dekoriert sind wie hier. Deine Blumen im Garten sind auch sooo wunderschön, aber was Deine Tochter da gemacht hat....alle Achtung, es sieht wirklich traumhaft aus!!!
    Ganz liebe Grüße Barbara

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Nou, jullie dochter heeft het ook al hoor; het crea-virus! Wat een leuke kaart heeft ze gemaakt, die pyramide kaarten zijn heel leuk om te maken he? Hier is onze zoon van vier en die van negen ook dol op 'driedee-en' maar ik heb nu uitdrukbare plaatjes, vinden ze nog handiger. Want die kleine vingers van de vier jarige kunnen de details nog niet uitknippen.. (Aan blijven moedigen hoor, creativiteit is heel belangrijk en je hoeft je je leven lang niet te vervelen!!)
    Het hoekje met de sitetable is zo mooi, prachtig! Een beetje romantisch, trendy en ook nog lekker practisch...Heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een mooie side-table, en de knopjes die je er op hebt gezet maken hem net iets meer af. En wat een creatieve dochter hebben jullie.
    groetjes en een heel fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.