Please visit my other blog

zondag 14 juni 2009

Een Award van Cindy.

Afgelopen week werd ik blij verrast met deze lieve Award. Ik kreeg hem van Cindy (http://cindycountryhome.blogspot.com/) en ik ben hier echt ontzettend blij mee. Dankjewel lieve Cindy en ook voor je lieve woorden voor mij. Cindy heeft een ontzettend mooie blog waar ik ook altijd graag op bezoek kom. Haar quiltjes en andere creaties zijn allemaal even mooi en de verhalen die ze schrijft, echt genieten.Dus als je haar blog nog niet kent moet je hier echt eens even een kijkje gaan nemen. Deze duinroos had ik al eerder op mijn blog gezet, maar nu nog even speciaal voor jou en ik heb hem nu omgedoopt met de naam "duinroos Cindy",volgens mij is rose wel één van je lievelings kleuren en nu denk ik ook telkens een beetje aan jou als ik deze prachtige bloemen zie in mijn tuintje.
Ik ga de Award nog wel doorgeven maar heb besloten er maar één te geven en wel aan Paula (http://blablabla-paulablog.blogspot.com/), ze is een creatieve bezige bij en maakt zo'n mooie dingen. Ze inspireert me enorm met haar mooie creaties, kijk maar eens op haar blog dan weten jullie precies wat ik bedoel.


En dan ben ik deze week bij de kringloop geweest en deze keer was het ook zeker de moeite waard. Ik vond dit mooie rozen schaaltje.Een lief klein vaasje met een roosje erop, erg mooi vind ik zelf.En mijn rood servies verzameling begint zich nu serieus uittebreidden. Ik vond één groot plat bord en 5 diepe borden. Hier ben ik zo blij mee, nog even en we kunnen het in gebruik gaan nemen. Zoek nu nog wel wat kop en schotels maar die ben ik nog niet tegen gekomen. Wie weet een volgende keer......

En dan laat ik jullie nog wat foto's zien uit de tuin. De hortensia's staan echt bijna in bloei en straks is het hier weer een zee van bloemen. Kan haast niet wachten en elke dag kan ik er wel een foto van maken. Ik heb verschillende soorten en kleuren door elkaar staan, sommige gekocht in het tuincentrum en andere die gewoon van binnen naar buiten zijn verhuisd. Ze doen het allemaal even goed en ik, ik geniet hier enorm van.

Hieronder zien jullie de hortensia Macrophilia (weet niet of ik het goed schrijf?) met zijn enorme knoppen. Hij is nu al zo'n 2 meter hoog en raakt zelfs de hanging basket al. Als deze in bloei staat maak ik er zeker nog een foto van om hier te laten zien. In de hanging basket heb ik een lief klein wit bloemetje gezet, ik geloof dat het een klein anjertje is. In het schemerlicht van de avond lijkt het wel of dat de bloemetjes zelf licht geven.
Ook ben ik weer met iets creatiefs bezig, maar daar in een volgende post meer over, hopelijk kan ik jullie dan het eindresultaat laten zien. Ik ga er vandaag weer mee verder want het komt hier al de hele dag met bakken uit de lucht vallen. Echt weer om op de bank te kruipen met wat fröbelwerk.
En als laatste foto moet ik jullie toch echt even deze merel laten zien. Ik moest hem voor de foto wel even inzoomen want hij zit zo hoog. Een paar keer per dag komt hij hier zijn mooiste lied zingen. En of het nu regent of niet,het maakt hem niks uit, hij zingt en zo mooi......

Een fijne week allemaal,
groetjes Ingrid.
Last week Cindy gave me this lovely blog Award, I am so happy with this Award, the rose is for you my dear Cindy and you also have a wonderful blog.
I am going to give this Award to Paula, she also inspires me with her beautiful creations.
Please check out both of this blogs,they are great.

I also found some lovely things at the thriftshop, I am such a lucky girl finding all of this beautiful things.

And some lovely pictures of my garden and I am making a new little quilt. Hope to show it to you in my next post.

And this blackbird is visiting our garden every day, he is singing so beautifully, I just had to make a picture of him.


Have a lovely week,
Hugs, Ingrid.


18 opmerkingen:

 1. hoi Ingrid
  O wat leuk mijn eerste blog award
  Dank je wel mijn hele dag is nu nog leuker geworden
  Ik zie dat je ook weer leuke dingen hebt gekocht.
  Heel erg bedankt Ingrid
  groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt ons veel laten zien. Mooie spullen gescoord bij de kringloop, roosjes doen het altijd goed in blogland. En de hortensia's zijn ook zo mooi. Bij mij groeien ze ook al zo hard.
  Die grote waar je over praat heeft van dat harige blad of niet?

  fijne dag nog
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ingrid hoe kan ik de afbeelding van de award op mijn blog krijgen?Ben zo trots dat ik hem van je heb gekregen dat ik hem er op wil zetten.
  Ik zie dat je ook met de qilt van Anni Downs bezig bent leuk he?
  groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ingrid, gefeliciteerd met deze welverdiende Award. Je heb zo'n ontzettend mooie blog, hij komt je helemaal toe. Wat een prachtig servies ben je aan het verzamelen en zo mooi op de foto gezet met de pioen, hopelijk vindt je er nog meer delen van. Je hortensia's staan er prachtig bij, wat een heerlijke tuinplant hè.
  Ben benieuwd wat je aan het maken bent, maar de foto spreekt boekdelen, dat wordt vast iets moois.
  Hier hebben we wat het weer betreft meer geluk, de zon schijnt regelmatig en de temperatuur is aangenaam. De foto van de merel is echt prachtig.
  Fijne zondag nog.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je award! Je verdient het ook echt! Ben benieuwd wat je aan het maken bent! En je hebt ook al zoveel hortensiaknoppen dit jaar! Wat je schrijft over de merel, dat ken ik, prachtig om naar te luisteren. HIer schijnt ondertussen de zon weer, ik hoop dat we een fijne zomer krijgen!

  Groetjes van Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je mooie award en verdient hoor, ga snel even een kijkje nemen op je genomineerde blog. Geniet er maar lekker van!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gefeliciteerd hoor, je verdiend hem.
  je tuin is geweldig,alles staat zo
  mooi in bloei.
  bij mij moet nog heel veel komen,maar we wachten stilletjes af.
  OMA NIJN

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je award, terecht verdiend. je hebt een mooie blog. Bij ons beginnen de bloemen de hortensia nu ook al een beetje kleur te geven.
  Ben benieuwd naar je nieuwe creatie.
  Liefs, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je award.
  Dik verdiend hoor en wat een mooie aanwinsten.
  Ook een rozenfan dus......en je tuin en je fröbelwerk....prachtig.
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dear Ingrid, the pictures of your garden are truely lovely. I Love the bird standing guard over you. You definitly found treasures shopping. I adore the pictures with the plate and your pretty peonies. Congratulations on the award, something you sure do deserve. You certainly make me smile! I always look forward to seeing the quilts you are working on. I can't wait to see what your hands have created now.
  Hugs,
  June

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoi Ingrid
  nou ik zal mijn best doen (ben geen computer ster hoor)
  je meld je aan op je eigen blog je gaat b.v. naar mijn blog je kopieert mijn adres
  dan naar ga je naar nieuw bericht typt gewoon Paula
  dan ga je iets naar boven daar heb je je ikonen met foto invoegen en lettertype enz
  Bij mij is het 3e ikoontje (raar figuurtje)van link invoegen
  die klik je aan
  (bij mij krijg ik dan boven in mijn scherm een waarschuwing dat ik toestemming moet geven dat klik ik dan aan en moet dan nog een keer op het ikoontje klikken van link invoegen
  dan krijg je een klein schermpje waar ik eerst het htt wegklik en als het leeg is plak je dan mijn adres

  nou het is een heel verhaal ik heb het eest 2 keer uitgeprobeert of het werkt met jou adres zodat ik het zo goed mogelijk aan je kan uitleggen ik hooop dat het je gaat lukken
  Ik zie het wel bij je of ik hoor het wel van je
  succes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Ingrid,

  Bedankt voor je tip van de rode bessen met vla. Lekker..!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hello Ingrid
  How nice of you to stop by and leave a comment. You got some lovely things at the thrift shop. If you go to this page you can see some photos of the deer in our garden.
  http://rhondisrosecoloredglasses.blogspot.com/2008/02/tale-of-deer.html
  Rhondi

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Van harte gefeliciteerd met je award !!
  jouw wwek was wel goed, eerst een award krijgen, dan mooi servies in je bezit krijgen en ook nog een merel die het hoogste lied zingt!!
  heerlijk om naar te luisteren he, hier zit er ook 1 elke dag vreselijk zijn best te doen, dat vind ik dus echt genieten !!
  groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo lieve Ingrid, hier zit een verlegen meisje met roodgloeiende wangen jou een reactie te schrijven! Wat een lieve woorden heb je post wel 30x gelezen hahaha...! Veel te gek maak je het, maar het heeft me een heel bijzonder en warm gevoel gegeven in m'n hart. Zeker als de roos naar mij wordt vernoemd, och och och ben er helemaal stil en emotioneel van. (pink onderhand een traantje weg hier) Heerlijk dat er zulke engeltjes op aarde zijn zoals jou! En je Award is zeker dubbeldik verdiend, bij jou is het ook altijd meer dan genieten. En wat heb je je blog mooi gemaakt! Ik hoop dan ook dat we nog lang met elkander kunnen bloggen en wellicht een "meet and greet", lijkt me heel leuk en supergezellig. Veel liefs en hele dikke zoenen van Cin X Nogmaals dank voor je lieve post!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. p.s. zie ik daar zo'n schattig huisje op de foto en daarnaast hele leuke schoentjes onder een geweldig jurkje... ben reuzebenieuwd wat je aan het maken ben! Love Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk dat je zo langzaamaan een heel servies bij elkaar sprokkelt! En dat je het dan niet in de kast laat staan maar het ook wilt gebruiken is helemaal superleuk! Nog maar een paar keer naar de kringloop en dan heerlijk genieten van een prachtig gedekte tafel! Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd met je award!
  En terecht natuurlijk.
  Wat een mooie foto heb je van je hortensia's.
  Op jouw vraag of ik de foto's met Picasa 3 heb gedaan is ja. Een echt makkelijk programma.

  Groetjes,
  Pien

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.