Please visit my other blog

donderdag 25 juni 2009

Sunny days

Wat is het de hele week toch al een heerlijk weer, en vandaag belooft het weer een zomerse dag te worden. Zodra deze post is geplaatst ga ik even de wekelijkse boodschappen doen en dan vanmiddag heerlijk de tuin in. De foto's heb ik deze keer allemaal buiten gemaakt en deze mooie aardbeienschaaltjes kwam ik bij de kringloop tegen. Vind ze er zo zomers uitzien, de echte aardbeitjes op de voorgrond komen uit mijn tuin. Het zijn wilde aardbeitjes, weet eigenlijk niet of je ze kunt eten maar om mee te decoreren zijn ze erg leuk.

Op de achtergrond zien jullie een witte hortensia, een echte nepperd van de action. Heb laatst op iemands blog (weet niet meer wie helaas) deze hortensia's zien staan en vond ze toen al zo echt lijken.Gelukkig hadden ze hier bij de action er nog drie liggen.







En omdat het nu zo'n mooi weer is ben ik lekker in de tuin aan het fröbelen. Ben dit lieve lieveheersbeestje borduurtje aan het maken. Mijn dochter wil graag dat ik een nieuwe knikkerzak voor haar maak dus leek het me wel leuk om er iets op te borduren. Wil hem dit weekend in elkaar naaien dan kan hij maandag nog mee naar school. Ze moeten hier nog 4 weken en oooh wat zijn we aan het aftellen.



En natuurlijk is mijn haakproject ook een heerlijk werkje om buiten in het zonnetje te doen. Het begint al een lekker stapeltje te worden. Ik heb er nu 25 gemaakt dus moet ik nog wel even doorhaken, maar het begint er al erg leuk uit te zien.









En ik ben gister nog in een heel grote stoffenzaak geweest en daar weer een paar hele mooie stofjes gekocht. Het is altijd wel moeilijk kiezen want de keuze is echt enorm, maar na een half uurtje rondgelopen te hebben is dit het dan geworden. Ik wil hier graag een quilt van gaan maken met hexagons. Het is een quilt die helemaal met de hand gemaakt moet worden dus wel een leuk werkje om mee op vakantie te nemen. Er zal heus wel een dag tussen zitten om hier lekker mee bezig te zijn.






En dan nu boodschappen doen en nog wat huishoudelijke klusjes en dan lekker genieten in de tuin.

Fijne dag allemaal,
groetjes, Ingrid.



We have had such beautiful sunny days over here, so my pictures are all taken outside.

I did find this lovely strawberry dish in the thriftshop, aren't they lovely.

Also have been creating some new things and my granny square blanket is growing.

In a very big fabric store I have bought this beautiful fabrics,it is going to be a new quilt with hexagons. A nice work for the holidays.


Have a lovely sunny day,
Hugs, Ingrid.


20 opmerkingen:

  1. Je sprei wordt erg mooi. Leuke kleurtjes heb je gekozen. Ik ben van plan er ook een te gaan haken deze zomer, lijkt me een heerlijk klusje voor al die kilometers in de auto.
    Geniet nog lekker van het goede weerk, het blijft nog even!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke zomerse foto's. En die quilt word heel mooi. Ik kan met mijn handen niet zo fróbelen, maar heb het vroeger ook veel gedaan. Je dochter ook trots op har knikkerzak.

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is inderdaad heerlijk weer om in de tuin bezig te zijn of lekker met kleine freubelwerkjes. Wat een lieve kleurtjes heb je uitgekozen voor je quilt, ben benieuwd naar het eindresultaat. Als deze week voorbij is hoeven wij nog maar 2 weken voordat de vakantie begint. Het kan mij niet snel genoeg gaan.
    Fijne dag, Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die wilde aardbeitjes zijn niet te eten hoor!! Ik heb er ook heel veel in de tuin, gewoon voor de gezelligheid en de kleur, lol. Mooi he die Hortensia van de *ction, lol.JAJA daar kom ik ook heel graag :)
    Die quilt wordt vast heel mooi, met die schitterende kleurtjes ♥

    Groetjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een enige foto's zo met die kommetjes en wilde aardbeien! Daar krijg je nu een heerlijk zomers gevoel van! Mooie stofjes ook, dat wordt vast weer prachtig. Ik ben trouwens jaloers op je haakwerkje hoor, wat wordt dat ontzettend leuk! En je bent helemaal super creatief bezig geweest, die knikkerzak wordt ook geweldig! Hier nog 1 weekje naar school, héérlijk, ik kijk er nu al naar uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie knikkerzak zal dat worden daar zal je dochter blij mee zijn .De stofjes zien er mooi ben benieuwd hoe de quilt eruit komt te zien .Geniet maar van het mooie weer .groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  7. The strawberry cups are so lovely! And the colours of the granny squares are beautiful! I hope in my holidays i will find time to finish my blanket too.
    You have bought wonderful fabrics! I can't wait to see the quilt...
    Liebe Grüsse
    Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh, wat een prachtige haak-vierkantjes of moet ik zeggen; granny squares?! Ik vind de kleurencombinatie heel erg mooi hoor..
    De aardbeikopjes zijn ook al zo schattig, en dat lieveheersbeestje...dat vindt ik natuurlijk,als lieveheersbeestje zijnde, helemaal super! Ik heb die neppertjes van hortensia's nog niet ontdekt, maar ik zal eens even snuffelen bij Action (mijn favoriete winkel tegenwoordig..).
    Met dit mooie weer kun je lekker buiten zitten haken en borduren!
    Groetjes van mama lieveheersbeestje.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hello dearest Ingrid, your sunny days are making for very lovely pictures. The colors of your blanket are beautiful. It looks so summery. Your fabrics looks like everything I would pick up. I would love to go shopping with you, it would be such fun. I love the fresh look and it will make a lovely quilt. Your bowls are an awesome find. You are always busy making something beautiful and I can't wait to see your new projects all done.
    Hugs from here,
    June

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jij bent lekker bezig zo, mooi word het sprei. Leuke kleurtjes en leuke stofjes heb je gekocht. Dat genieten in de tuin kunnen we gelukkig nog een paar dagen doen, het weer blijft goed.
    Groetjes Jo

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke zomerse beelden hier......genieten. En die kommetjes zo leuk.

    Wat aardbeienijs erin......hmmmm wat slagroom erbij....laat de zomer maar komen.
    Fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hey Ingrid, wat wordt je sprei mooi en de kleurtjes zijn helemaal geweldig. Leuke nieuwe aanwinsten, die schaaltjes met de aarbeien en ik wist eigenlijk niet eens dat er ook wilde aardbeien bestonden, nou weer wat geleerd hihi.
    Geniet van het weekend.
    groetjes Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ingrid,

    Als het mooi weer blijft dan zal de stapel haakvierkanten wel enorm groeien? Ook je kommetjes zijn leuk zeg en passen perfect bij de aardbeitjes.

    Groetjes Pieternel

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Jeetje Ingrid, WAT LEUK ALLEMAAL! En dat vind jij weer hoor bij de kringloop van die geweldige schaaltjes, te leuk! Wil nog een kleedje patchen met aardbeitjes dus ben "jaloers" op je schaaltjes hihihi.. Leuk hé dat zomers snoepgoed en vooral met dit weer! Door jou aangestoken ben ik een beginnetje aan het maken met katoen wat ik nog heb liggen voor de granny squares. Wat heb je er al veel en zo'n mooi kleurgebruik, heerlijk! De stofjes erop afgestemd? Voor de meet and greet mail je me maar, lijkt me zo gezellig! Met haakwerk erbij? hihihi... Fijn weekend, liefs van Cin x

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Je grannysquares zijn echt schitterend, wat een mooie kleurtjes. En je quiltje uit je vorige post vind ik super geworden, ik geloof dat een vriendin van mij dat boek ook heeft, toch eens in neuzen ;-)
    Knap van je dat je aan de hexagonnetjes gaat beginnen, zie ik mij nog niet doen, de stofjes zijn trouwens helemaal mijn smaak!!

    Groetjes uit Groningen

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Beautiful Granny Afghan! I LOVE IT and all the pretty pinks and green. FABULOUS!

    xoRebecca

    BeantwoordenVerwijderen
  17. hi ingrid
    what for loveley pictures.the strawberry cups are wonderful.and the color of your granny are
    so loveley,you are always so busy.the fabrics what you have buyed,are also very nice.thank you
    for the pretty summer inspirationen.
    groetjes,regina

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Die aardbeien-kommetjes zijn echt leuk zomers! Leuke print! En ja, ik ben helemaal weg van die gehaakte plaids met ´vierkantjes´. Bij het merk ´House Doctor´ verkopen ze van dit soort, maar die vond ik toch iets te duur, maar wel ook zo mooi.
    Die stofjes passen trouwens wat kleuren betreft heel goed bij je gehaakte lapjes, zie ik.
    Groetjes en alvast een mooie week,
    Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Ingrid, wat wordt je sprei mooi! Wauw, ik ben trots op je, wat een werk, maar ook voldoening! Echt zo'n lekker werkje voor in de zon, lekker de beentjes omhoog en genieten van je tuintje. Leuk ook de kleuren van je post, alles bj elkaar passend. Gezellige schaaltjes erbij, genieten zeg!
    Fijne week, groetjes Freekje

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Ingrid,
    Leuk dat je mee wilt doen met mijn Pay It Forward. Stuur je me even een mailtje met je adresgegevens?

    Groetjes
    Brigitta

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.