Please visit my other blog

zondag 8 november 2009

Allemaal kleurtjes.


Irma van de kleurrijke blog 'Allemaal kleurtjes' heeft op haar blog een hele leuke give-away. Neem even een kijkje op haar blog en je leest wat je moet doen om mee te kunnen doen. Veel plezier.

Irma is having a give-away.Her blog is called 'Allemaal kleurtjes' and you really have to take a look at her beautiful blog. You can also read on her blog what to do if you want to participate too. Have fun!


Groetjes, Ingrid.

4 opmerkingen:

 1. MOOI dat blauw!! Ik heb natuurlijk rose lol.

  Groetjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ingrid,

  Jou bijdrage is super mooi en zeker zeer vrolijk geworden. Leuk idee van Irma hé, heb net zelf ook iets op mijn blog gezet, en denk dat er erg veel mee zullen doen.

  Fijne dag morgen,
  groetjes Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ingrid, wat leuk om al die kleurrijke posten op de diverse blogs te zien en bij jou kom ik ook al zo'n mooie collage tegen, hij is prachtig met al die blauwtinten. Wat een leuk idee van Irma hè.
  Wat vervelend dat je je niet lekker voelde, hopen maar dat het deze week een stuk beter met je gaat. Die waxinelichtjes zijn erg leuk om te maken, ik hang ze buiten bij de voordeur. Woensdag is er hier SintMaarten en dan gaan de kinderen langs de deur met lichtjes om snoep op te halen en dan wil ik héél veel lichtjes bij de deur en op het pad.
  Fijne week en een lieve groet van Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook al zo'n gezellige collage! Mooi met al die blauw-tinten! Leuk idee van Irma, zal zelf ook eens kijken of ik een kleurrijke collage maken kan.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.