Please visit my other blog

woensdag 20 januari 2010

Lucky me....

Ooh wat ben ik toch een bofkont, win ik zomaar de give-away van Bonnie (Bonjade). Helemaal te gek natuurlijk en afgelopen maandag kwamen de mooie kadootjes al binnen, echt zo mooi.
Prachtige kaarten van Jeanne d'Arc Living en een heel lief klein medaillonnetje en ook nog eens een hele mooie bloem die je kunt opspelden. Ik heb al dit moois aan mijn draadhart gehangen en bewonder het elke dag. Nogmaals dankjewel lieve Bonnie, ik ben er heel erg blij mee.

Ooh lucky me. I did win the give-away on Bonnie her blog Bonjade, she did send me this lovely gifts, aren't they beautiful. Thanks again Bonnie, I love it all.






En mijn oudste zoon veraste mij deze week ook met een lief boeketje. Op school hadden ze een les gehad boeketten maken en natuurlijk mochten ze het eindresultaat mee naar huis nemen. En dat vond moeders natuurlijk ook heel erg leuk.

And my son did give me these lovely flowers. They had to make a flower arrangement at school and this is the lovely result.


Hij had als cijfer een 7.5, nou niet slecht toch als je dit voor het eerst doet.
Not bad for a first time don't you think.


En mijn Tilda stitcherie is af. Ik wist niet precies wat ik er van wilde maken, een kussentje of inlijsten. Maar toen kreeg ik ineens het idee om er een soort stoffen mapje van te maken.

And I finished my Tilda stitchery. I didn't know what to do with it when it was finished, a pillow or frame it but now I made a (kind of) folder out of fabric.





Binnenin heb ik vakjes gemaakt om er allerlei naaispulletjes in te kunnen stoppen en een stukje vilt om naalden en spelden in te steken.
Ik ben zo blij met het eindresultaat, heel handig en mooi al zeg ik het zelf.

Inside I made little pockets where I can put little sewingthings in. Very handy and beautiful if I may say so myself.










En als laatste laat ik jullie deze fotocollage zien, want nu de zon hier schijnt heb ik zo'n zin in het voorjaar hoewel het natuurlijk nog wel even duurt. Ik kwam op het internet de nieuwe catalogus van Greengate tegen. Nou als je daarin kijkt krijg je echt weer zin in de lente en de zomer, dus wie ook even een kijkje wil nemen dit is de site van Greengate.

Het is woensdagmiddag dus de jongste is straks thuis en we gaan samen een heerlijke cake bakken, in ons nieuwe bakblik met hartjes van Ikea en misschien nog even naar de kringloop winkel.

Gezellige week nog,groetjes Ingrid.




And because the sun is shining I want to show you these lovely pictures from Greengate. I wish spring will soon come but I know it takes a few months. So enjoy this lovely Greengate catalogue.
Have a lovely week,
hugs, Ingrid.



15 opmerkingen:

  1. Hoi Ingrid, wat leuk dat je de give away van Bonjade heb gewonnen, prachtige kaarten en wat een mooie bloem, je heb alles al een mooi plekje gegeven, gefeliciteerd met die mooie prijs en wat heeft je zoon een mooi boeket gemaakt. Ik begin ook al te verlangen naar het voorjaar, en als ik je collage van Green Gate zie al in de zomer. Je stitchmapje is superleuk geworden en handig, mooie roosjesstof.
    Nog een fijne dag en veel bakplezier, leuk een hartencake, ik ben vorige week ook nog bij Ikea geweest, altijd gezellig en leuke spulletjes.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je gewonnen hebt !! van harte gefeliciteerd !!
    wat lief dat bosje bloemen van je zoon, erg mooi boeketje heeft ie gemaakt hoor
    wat een heerlijke vrolijke kleurtjes in deze post, van je stitchmapje tot de greengate spullen, allemaal leuk en vrolijk, heerlijk !!!
    succes met je cake
    groetjes Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om zoveel spullen te ontvangen. Ze zijn allemaal mooi en lief van je zoon om je een bosje bloemen te geven.
    En is de cake gelukt.

    Groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hartelijk gefeliciteerd Ingrid met die prachtige give-away van Bonnie. Wat heerlijk hè om bloemen van je zoon te krijgen en dan nog een zelf samengesteld boeketje ook, prachtige kleuren, zo warm.
    Je stitchery vind ik enig en wat een superleuk mapje heb je ervan gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geniet maar fijn van je cadeau hoor. Maar het mooiste blijft nog altijd een boeket bloemen samengesteld door je eigen zoon.......
    Wat ontzettend lief!!
    Fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh Ingrid that stitchery sewing pocket is so pretty. I do love seeing all the beautiful things that you create. Your son has done such an amazing job on his lovely bouquet. You lucky mom!
    hugs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ingrid wat een supermooi naaigereitje heb je gemaakt..ik ben helemaal weg van naaigereitjes.
    Het idee is geweldig..de stofjes zijn mooi..

    Liefs,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Ingrid,

    Van harte gefeliciteerd met het winnen van de Give-Away van Bonnie, prachtige spulletjes allemaal. En wat is je stitcherie mapje MOOI geworden, wat een leuk idee omdat er van te maken, en heel erg handig ook. En wat LIEF, het boeketje van je zoon, prachtig gemaakt en voor de eetste keer, nou hij heeft het in zijn handen hoor. Geniet van al je moois.
    Is de cake goed gelukt?

    Lieve groet, Josephine

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een heerlijke kadootjes allemaal! En dat boeket is echt prachtig (en ik kan het weten hoor, zit al jaren in de bloemen!). En je stitchery...wau...echt geweldig! En helemaal wat je ermee gemaakt hebt...zucht...!
    Ga even gauw bij Greengate neuzen nu! Zoef.....!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hoi Ingrid
    ja je stitchery is zeker prachtig ,ik heb de zelfde gisteren gemaakt en weet ook nog niet hoe nu verder .Ik denk een kleine quilt ,kussens hebben ik al zoveel .
    Jou naaimapje is ook erg mooi geworden ,altijd handig zo een mapje.
    Gefeliciteerd met je give away ,
    Groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Ingrid,

    Gefeliciteerd met het winnen van de Give Away, superleuk. En je hebt een vrolijke post, allemaal gezeligge kleurtjes en dingetjes.
    Even over de bollen, ik geef ze wel water hoor, af en toe zet ik ze op een bordje met water, laat zw daarna uitlekken en hang ze weer op.

    Veel plezier met freubelen en een fijn weekend

    Lieve groetjes
    Irma

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie bouquet van je zoon en van harte met je win. Maar wat echt schitterend is? Je prachtige naai mapje! Een schattige manier om alles bij de hand te houden.

    Hugs en groetjes ~
    Heidi

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Nog gefeliciteerd met je prijs! Wat een verwennerij, en dan ook nog zo'n mooi boeket. Geniet ervan. En dan je stitchery, wat is dat ontzettend leuk geworden zeg! Leuk idee om er zo'n mapje mee te maken. Super. Ik heb ook een stitchery lapje besteld, daar moet ik nog aan beginnen, het lijkt me heel erg leuk. Misschien binnenkort het resultaat op mijn blog.
    Groetjes Antoinette.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. GÁÁAÁF!!! Gefeliciteerd met de prachtige giveaway van Bonnie, heb inmiddels ook door haar de JDL virus te pakken. HELP! En dat boeket, wat mooi. Ik vind dat de juf of meester niet zo goed had gekeken naar dit prachtige boeket want ik vind het een hele dikke 10 waard. Stop dat geweldige fournituren mapje maar in een tas met een werkje, kom maar deze kant op want ik wil 'm in het ECHT bewonderen, SUPER.
    Ben je al klaar met de cape'jes..., miss you Cin x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.