Please visit my other blog

dinsdag 2 maart 2010

Big smile.....

En waarom die grote glimlach.....afgelopen zaterdag stuurde Cindy mij een mailtje met de vraag of ik zin had om mee te gaan naar de handwerkbeurs in Zwolle op zondag. Nou en of ik dat wilde, het was best spannend want ik had Cindy nog niet eerder in het echt ontmoet, maar toen ik bij haar thuis aankwam was het alsof we elkaar al jaren kende. En oooh wat een mooi huisje heeft ze, ik kwam echt ogen tekort, wat een creativiteit maar dat hebben jullie vast al wel op haar blog gezien.

And why do I have a big smile... well because I went to a fair with Cindy last sunday. We did meet eachother for the first time and I was so excited. Her house is so beautiful and she is so creative, you really must visit her blog.



En van haar huis reden we  met z'n tweetjes richting Zwolle. Daar ontmoetten we Erna die ook een hele creatieve lieverd is en zo liepen we gezellig de grote hal in.Ik was nog niet eerder naar zo'n beurs geweest maar oooh het was net of ik een klein meisje in een hele grote snoepwinkel was. En wat word je daar hebberig van, echt het was zo geweldig. De één na de andere mooie stand en zoveel mooie stofjes. En jaaaa, ik heb eindelijk Tilda-stofjes gekocht.

And then we went to Zwolle to the fair, and aaah what a great place to be. I felt like a little girl in a candy store. And yes!.. I finally bought some lovely Tilda fabrics.


En nog meer Tilda-stofjes....
And more Tilda-fabrics.....



En een heel leuk patroontje van een schattig popje.
And a lovely pattern of this sweet little doll.




En zachte pastelkleurtjes vilt en bolletjes band.
And soft colors felt  and ribbon.


En nog meer mooie stofjes en band, ooh ik vond alles ook zo mooi....erg hè.
And more and more fabrics and ribbon....just could not stop buying.


Ik heb nog 3 patroontjes nabesteld want die waren helaas op de beurs al uitverkocht. Ik kijk dus vol verwachting uit naar de postbode dat snappen jullie wel. En toen we daar even iets wilden gaan drinken kwamen we opeens die lieve en creatieve Elly tegen die daar met haar tante was. Het was geweldig om haar te ontmoeten, notabene degene die me toch aan het bloggen heeft gekregen hoewel ze dat zelf natuurlijk niet weet (maar nu dus wel hahaha).
Er is dus weer genoeg te freubelen de aankomende tijd en gister had Ria het patroontje van Spring op haar blog gezet, kan niet wachten om er aan te beginnen.

And I have ordered three more patterns but they will arrive soon in my mailbox. We also meet Elly at the fair, she is so sweet and creative, it was wonderful to meet her too.
And yesterday Ria did show the pattern of Spring on her blog, can't wait to start this one.



En ook begonnen met een heel klein haak projectje voor de Pasen maar daarover in een volgende post meer.
And I have also started this little blanket, a little project for Eastern.


En omdat je op zo'n beurs enorm veel zelfgemaakte dingen ziet, krijg je enorm veel zin om ook meteen aan de slag te gaan en  heb ik gister maar even dit hartje gemaakt.

And because I saw the most beautiful things at the fair I really had to make this little haert yesterday.



Jullie snappen nu natuurlijk wel waarom ik dus al een paar dagen met een Big Smile rondloop. Het was een geweldig mooie dag zondag en ik heb zoveel lieve mensen ontmoet, dit was voor mij echt een dag om nooit meer te vergeten. En die lieve Cindy strooide de hele dag rond met deze heerlijke koekjes, neem er nog maar gauw één anders zijn ze op hoor, mmmmmmh......

Well, now you know why I am walking around with a Big Smile on my face, it was a lovely day and I did meet so many sweet people, it was a day to remember.




Fijne week allemaal,
liefs, Ingrid.
Hugs, Ingrid.

14 opmerkingen:

  1. hoi Ingrid
    wil je aub dit soort ontzettend leuke dingen niet meer op je blog zetten !
    Het is allemaal erg mooi en omdat ik vrijdag zou gaan maar zo een hoofdpijn had niet kon gaan wil ik niet weten wat ik allemaal gemist heb:-((.
    Hoorde van Elly al dat jullie elkaar allemaal tegen kwamen en hoe gezellig het was .
    Je hebt wel allemaal mooie Tilda stofjes gekocht en ben nieuwsgierig wat je daar van gaat maken .in iedergeval heel veel plezier bij het maken en ik zal het denk ik hier vanzelf wel zien
    groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Ingird, de vrolijkheid straalt van je post af. Wat ontzettend leuk dat je een paar medeblogsters heb ontmoet en wat leuk dat dit dan ook zo goed klikt, door de berichtjes en posten krijg je toch een beeld van iemand en jullie lijken mij dan ook echte lieverds.
    Wat heb je prachtige stoffen gekocht, ik ben helemaal niet creatief met stofjes, maar ik geniet hier echt van en het hartje wat je gemaakt heb is ook zo mooi. Nou lieve Ingrid ik hou de komende tijd je blog met spanning in de gaten, want er zal vast heel veel moois voorbij komen.
    Fijne dag en een lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dear Ingrid it all sounds perfect. What a lovely
    time you must have had with your friends. The colors in the fabrics and the felt are all colors I would have chosen for myself. I love soft colors and florals best. Oh my, that afghan will be beautiful when it is finished.
    hugs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Ingrid,
    Via via heb ik jouw blog ontdekt en wat een mooie, gezellige, creatieve blog heb je. Mooie stofjes en andere spulletjes heb je gekocht op de handwerkbeurs. En wat ontzettend leuk dat je mede blogsters hebt ontmoet. Ik ben vorig jaar in Rotterdam naar de handwerkbeurs geweest en heb daar ook zo genoten.
    Nou, ik ga je volgen hoor.
    Groetjes van Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Ingrid,

    Zo te lezen heb je je goed vermaakt! En die stofjes, geweldig! Je zult je de komende tijd vast niet vervelen. Veel pleizer ermee, maar dat zal ongetwijfeld wel gaan lukken.

    Groetjes,
    Corinne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn dat je zo'n leuk weekend hebt gehad. En ook nog iemand leren kennen. Jij bent ook zo creatief met van alles. Er zal nog heel veel te zien zijn de komende tijd bij jou.

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hi Ingrid,
    it sounds you have had a nice time with your friend.I love the fabrics that you have buyed,
    they are my favorite colours.And your little easter blanket,looks fantastic.
    Groetjes,Regina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hi Ingrid! Na het lezen van jouw supergezellige blogje loop ik nu ook met een big smile! Wat was het toch gaaf hè! Ik heb echt genoten! Jij hebt ook al zulke superleuke spulletjes gekocht! Ik kan ook niet wachten om ergens aan te beginnen, maar heb mezelf eerst eens even streng toegesproken, eerst hetgeen af waar ik al mee bezig was, daarna iets nieuws! Maar ohoh wat is dat moeilijk als al die stofjes en patroontjes je verleidelijk aan liggen te staren!
    Je hart is geweldig!!!!!!
    Lieve groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Volgens mij hebben jullie een toptijd beleefd daar in Zwolle. Wat gezellig dat je op deze mannier medeblogsters leert kennen. Ik vind alle stofjes end superleuk en ben heel benieuwd wat voor leuks je ervan gaat maken.

    Lieve groet, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ooooohhhh zit hier met rode blosjes van verlegenheid je post te lezen lieve Ingrid!
    Eindelijk kan ik hier met veel spierpijn (komt door tennis gisteravond, weken niet gedaan) de pc eventjes opstarten en wat kan de dag zo heerlijk beginnen zoals met het lezen van deze te gekke en leuke post van jou. Wordt hier wel heel verlegen door hoor...
    Ik ben zo blij dat je het zo gezellig vond om mee te gaan naar de handwerkbeurs, heerlijk was het hé! Een dag weer met een gouden randje en ik realiseerde me 's avonds dat we van de 159 stands maar 10 bezocht hadden, VRESELIJK hahaha.... gelukkig maar want ik zag het bodempje al naderen van m'n portemonnee. En dat terwijl ik ook nog zakgeld had meegekregen vanwege de verschroeide pinpas hahahah... Maar jij bent ook zo'n enorme LIEVERD, een heel spontaan en warm persoon. Blij dat ik je eindelijk "live" heb leren kennen. Zit je ook zo heerlijk te spelen met je aanwinsten, IK WEL! Had toch een gehaakte muffin applicatie gekocht, inmiddels heb ik er nog 10 bij zitten haken. Zo leuk om te doen deze ga je wel over de post zien en ik hoop dat ik deze week nog wat "tijd" gaatjes kan vinden om ze rond te strooien. Wat heb je dat toch weer leuk geschreven. Wil je nogmaals bedanken dat jij die geweldige zondag ook zo leuk hebt gemaakt voor mij, hele maar dan ook een hele dikke zoen van mij en ik blijf maar naar je presentjes kijken ENIG! Lenteliefs van Cin x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Ing, ik zit nog even na te genieten van zondag en je aankopen te bewonderen.Die Tilda stofjes zijn toch wel erg lief hoor.
    Liefs
    Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lieve Ingrid,

    Je Tildastofjes zijn zo schattig...
    En je koekjeshartje is snoeperig...
    Wat heerlijk dat je het zo naar je zin hebt gehad.

    Alle liefs,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Nou wat gek dat ik misschien langs je heen was gelopen zonder het te weten. Ik was ook zondag op de beurs in Zwolle. En er was veel om van te genieten. Heb lekker veel spulletjes meegenomen net zo te zien als jij. :-)

    Ik merk dat we de zelfde project doe. Ik ben namelijk ook van plan om de 4 seizoenen te borduren maar ben bezig met de finish voordat ik begin. Ja...ik wil eerst iets bijzonder bedenken om er mee te doen want dan kan ik rekening mee houden met hoe ik het borduur.

    Hugs en groetjes ~
    Heidi

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dag Ingrid, wat heb je een mooie weblog! Het grote genieten straalt ervan af en ik geniet mee van je enthouwsiaste verhalen, je mooie aankopen en van de mooie foto's.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.