Please visit my other blog

donderdag 27 mei 2010

Sweet…sweet Cindy…

27mei2010 021

Ik neem jullie nog even mee terug naar die heerlijk zonnige pinksterdagen. Heerlijk genietend van de zon…, de natuur…, lief gezelschap… genieten jullie lekker met me mee….

Last weekend was wonderful. We did enjoy the sun…nature…and sweet company…enjoy it with me…

27mei2010 008

(eendenfoto’s gemaakt door mijn dochter Esmé)

(these pictures were taken by my daughter Esmé)

27mei2010 010

Op 1ste pinksterdag kwam die lieve Cindy op bezoek met haar man. We hebben heerlijk in de tuin zitten kletsen en oooh wat was het weer gezellig. Ze heeft me ook enorm verwent met allemaal lieve en zelfgemaakte kadootjes. Deze prachtige kaart met hele mooi vlinders maakte ik eerst open om er een hele lieve tekst erin te lezen.

And last sunday Cindy and her husband  visited  us. We did sit in our garden and it was so much fun. And she did spoil me with lots of presents,please take a look and enjoy… 

27mei2010 024

En omdat ik helemaal weg ben van de  Brambley hedge (Bramenbuurt) boekjes had ze een wel heel speciaal geurzakje voor me gemaakt, is hij niet schattig.

And because I love the story’s of Brambley hedge she did make me this little scented sachet…so sweet.

27mei2010 025      27mei2010 026

En een zo lief gemaakt stoffen zakje met een prachtig gehaakte bloem en heel veel lieve kadootjes erin…

And this lovely bag with lots of sweet  presents in it…

cindy

een doosje aardbeienthee…een mini kopje om je theezakje in te doen…een bakhartje en een ring om hartvormige pannekoekjes te kunnen bakken. Zooooo lief en leuk allemaal…zucht….

Maar dat was nog niet alles, ook maakte ze een gehaakt cup-cakeje…één voor mij en ook één voor Esmé met een Hello Kitty eraan. Esmé was er helemaal weg van en het houten matrouska-poppetje wat aan het kadootje vast zat vond ze ook geweldig. Heb hem niet op de foto staan  want ze heeft hem aan haar mobieltje vastgemaakt. En geluk heeft hij al gebracht want gister slaagde ze voor haar praktijk fietsexamen, geweldig hè.

But she also did crochet this lovely cup cakes, one for me and one for my daughter with a Hello Kitty attached. She was over the moon with this sweet present.

27mei2010 027 

Ook deze twee lieve schilderijtjes met schattige muisjes waren kadootjes van Cindy, ooooh Cin je hebt me echt zoooo verwent. Ben (en was) er helemaal stil van en wist gewoon niet wat ik moest zeggen toen ik alles uitpakte. Ik kon alleen maar aaaaah en oooooh zeggen en jou een hele dikke knuffel geven en drie dikke zoenen. En nu doe ik het virtueel nog eens hoor, je bent zo’n lieverd!!!   Oooh vergeet ik bijna dat ze voor mijn zoon Niels ook een kadootje had, een lekkere zak snoepsleutels mmmmmh, maar die is inmiddels al wel op zoals je zult begrijpen haha.

Also these two paintings of a little mouse were presents for me, oooh Cindy you did spoil me so much…love you and want to give you a big hug and kisses, you’re the sweetest.

27mei2010 029

27mei2010 028

Ook neem ik jullie nog even mee de tuin in want de knoppen in de  IJslandse papaverplant staat al dagen op springen en vanmorgen was het dan zover, de eerste knop is open gesprongen en ik verbaas me er telkens weer over hoe groot en teer  de bloemen zijn van deze plant en zoooo mooi.

And now I want to take you into my garden because beautiful poppy flowers I want to show you. It always amaze me how big these flowers are and so fragile.

27mei2010 042 27mei2010 036

27mei2010 03527mei2010 043

Ook ben ik weer eens een poging aan het wagen om mijn haak kunsten te verbeteren. Op you-tube een filmpje gevonden hoe je een hartje haakt. Nou voor een eerste poging viel het me niet tegen. Misschien ga ik wel een hartjes slinger haken, heb de smaak te pakken.

And I started a new little project, learning how to crochet a little heart, on you tube I saw how to do this and well, I think it looks alright for the first time don’t you think. Now I want to make some more.

27mei2010 044 27mei2010 045

Pffft…het is best een lange post geworden zie ik maar nu ga ik echt stoppen en wens jullie alvast een heerlijk weekend.

This was a long post but now I’m  going to stop and want to wish you a lovely weekend,hugs and do you want to  blow this dandelion with me?…….. 

Blazen jullie mee?

27mei2010 023

Liefs,Ingrid.

 

23 opmerkingen:

  1. Hoi Ingrid,
    Wat een heerlijk blog en wat ben jij verwend zeg, wat leuk voor je. Vind je foto van de eerste knoppen met dat groen en druppels zo mooi!!!!!!
    Ik wens je een fijne creatieve week,
    Groetjes Madelon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi Ingrid
    Je foto`s zijn prachtig ,de eend van je dochter ook ,ik ben bezig met de eend vn Tilda te maken .
    Wat een mooie dingen heb je van Cindy gahad zeg prachtig wat lief van haar
    Ze mag ook bij mij komen hoor!
    Je hartje is prima gelukt lijkt me leuk een slinger van gehaakte hartjes .
    groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jeeeeeetje Ingrid, jij bent echt super verwend!!! Wat een geweldige kadootjes heb je gekregen! Het allerleukst vind ik geloof ik het geurzakje alhoewel het moeilijk kiezen is hihihi.
    Maar ik vind die boekjes van Brambley hedge ook zo lief dus dat gaf de doorslag.
    Mooi die foto's van de bloemen en vooral die druppels op de bloemknop vind ik prachtig! Jammer dat het mooie weer een beetje voorbij is hé? Hopelijk knapt het snel weer op zodat we weer kunnen genieten in de tuin.
    Dat hartje is echt superleuk... misschien kun je me de link een keertje geven van dat filmpje? Dan ga ik het ook eens proberen. :-)
    groetjes jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha Ingrid,
    wat een verwennerij zeg!!
    Prachtige kado's echt om van te genieten
    en die ijslandse papaver ooooh bij mij alleen nog knoppen wat zijn ze mooooiiiiii!!
    Je dochter kan super fotograveren zeg! je kunt haar wel in dienst nemen hoor!! Meid dat heb je prachtig gedaan jij hebt er gevoel voor dat zie je direct.
    Nog heel veel foto's maken hoor!!
    een hele fijne week
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wat heeft die lieve Cin je toch verwent.
    Oh ja ze maakt de mooiste dingen......wat een warm bad zo zeg.....
    Je papaver is ook werkelijk een plaatje.....
    Als je nog wat zaad straks overhebt....? Misschien een ruil met stokroos van mij....?
    Oh ja en de JDL, tja ik weet zo even niet waar je woont....ja zie het nu....Brabant...hmm, nee dat weet ik zo niet.
    Je mag hem natuurlijk ook bij mij bestellen hoor in onze webshop, komt er alleen verzending van € 2,64 overheen, valt nog enigszins mee toch.....?
    Mail gerust dan......
    Fijne dag en liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ben je verwend!!!! Enig die kadootjes!
    Ben gelijk op zoek gegaan op youtube, maar kon geen filmpje vinden voor het haken van een hartje.... Heb je misschien een link voor mij?
    Alvast bedankt!
    Groetjes en jij ook alvast een fijn weekend,
    Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou een hele gezellige lange post hoor Ingrid !! ik heb er van genoten..................zoals altijd bij je !!! wat een mooie foto's meid !!!

    En wat ben je creatief !!! leuk leuk !!! geniet !! liefs Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Ingrid, wat ben je lekker verwend. Ik ken het blog van Cindy niet, maar zal eens een kijkje gaan nemen.
    Verder mooie foto's zoals dat groen met die druppels.

    lieve groet Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hay Ingrid,

    Meis wat een prachtige foto's...ik kan niet anders zeggen...zo mooi!
    En wat ben je verwend zeg...dat zakje is helemaal super...ik ga ook even goed op het blog bij Cindy kijken...

    Liefs,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lieve Ing wat een vrolijk blogje heb je weer voor ons gemaakt,leuke foto's en ja....wat zal ik zeggen...Cin onze lieve vriendin met de leukste kadootjes van de hele wereld ...
    Gezellig...
    Liefs
    Er

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie fotoos heb je weer gemaakt. En heerlijk dat je zo verwent bent. Allemaal kleine hebbedingetjes .En gefeliciteerd met je dochter dat ze haar fiets examen gehaald heeft. Was ze erg zenuwachtig? Groetje Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik sta, kan beter zeggen zit helemaal paf... Jee Ingrid wat heb jij een prachtige post gemaakt en ik schrijf hier met hele rode koontjes! Wat was het een leuk weerzien op die mooie bijzondere 1e Pinksterdag, heel leuk om kennis te maken met je gezin. En deze bescheiden kleine kadootjes komt jou absoluut toe, want ik heb je leren kennen als een geweldig lief en enthousiast mens! Heb het met ontzettend veel plezier en met veel liefde voor je gemaakt. En als ik aan ons weerzien terugdenk komt er een hele grote BIG smile op m'n gezicht. Maar wat lees ik..., je zit al gezellig naast me samen met mij te schommelen. Neem gezellig je mooie granny deken mee dan zal ik je tot laat in de uurtjes met een heerlijk glas wijn je de bloemetjes leren haken ok? Hele dikke omhelzing, liefs voor jou en je gezin! Cindy x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtige cadeaus , ik kan mij voorstellen dat je er verlegen mee was .
    heel veel liefs van ♥RINI♥

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hi Ingrid,
    Cindy certainly brought you some beautiful things. Everything is so sweet. I really adore that little sachet!
    That poppy is the most beautiful color. It looks like my 'Watermelon' poppy.
    hugs

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi lieve Ingrid, wat is het toch iedere keer weer genieten hier. Wat een heerlijke en speciale post. Wat heb jij mooie Pinksterdagen achter de rug en wat ben je heerlijk verwend door die lieve Cindy, ook al ken ik haar niet persoonlijk, maar zij komt over als zo'n lieve warme vrouw. Wat lief dat zakje met afbeelding van één van je favoriete boekjes en dat zakje voor de keuken is ook al zo mooi. Oh.... en dochter en zoonlief zijn ook al zo verwend. Gefeliciteerd met je dochter's fietsdiploma, wat zal zij trots zijn nu.
    Een prachtige foto van de Papaver, wat een schitterende en tere bloem. Ik heb zelf een Oriëntaalse papaver in de tuin staan, maar deze moet nog bloeien, alles is wat later nu het wat kouder is.
    Bedankt ook voor je altijd lieve berichtjes op mijn post, ik ben wat laat, maar door het mooie weer en andere drukke werkzaamheden heb ik nu even wat minder tijd.
    Ik wens je een heel fijn weekend.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een heerlijke verwennerij Ingrid, kan me voorstellen dat je je daarverlegen mee voelt. Zo persoonlijk ook allemaal en dat doet zo goed. Datbgeurzakje werkeijk een plaatje.
    En je ijslandse papaver, wat een schoonheid.
    Lief je gehaakte hartje, goed gelukt hoor...
    Weer een gezellige post van je.

    Een heerlijk weekend,
    Lieve groet, Josephine

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Ingrid,
    Jij bent wel een geluksvogel!
    Wat een prachtige cadeautjes heb je gekregen
    Zo leuk en alles zelf gemaakt!Prachtig.
    Een heel fijn en creatief weekeind,
    Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Ingrid,
    Mooie post, mooie foto's, het begin en einde met de paardebloem, heel origineel en die papaver, wonderschoon.
    Kort maar krachtig, mooie post!!

    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Ingrid, daar was ik nog even. Ik was helemaal vergeten je vraag te beantwoorden over de kop en schotel, die is van PIP en die heb ik hier in het dorp bij Het Klooster gehaald er staat een link op mijn blog, echt een prachtige woonwinkel.
    Fijne zondag.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hi Ingrid, wat heb je jouw blog een heerlijk zomers aanzien gegeven; mooie foto's heb je gemaakt.
    Wat leuk dat bezoek van Cindy; en die muisjes ik zei het aleens ik ben er dol op, moet ze nu toch ook eens op de foto gaan zetten, nog een gezellige zondag, groetjes van Carina

    BeantwoordenVerwijderen
  21. wat een leuke post en je bezoek wat een lieve kadootje heeft ze voor je gemaakt en je tuin, die papavers zoooo mooi die doen het hier dus niet he maar kan er gelukkig zo ook van genieten,

    een heerlijke en gezellige nieuwe blogweek liefs Irma

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ohh Ingrid, wat een schattige post heb je weer gemaakt, ik kan helemaal wegzwijmelen bij Brambly hedge, zulke prachtige en gezellige plaatjes! vind je schilderijtjes en het geurzakje ook echt helemaal geweldig !!!!!
    wat leuk dat je naar het Anne Frank huis gaat, maar 75 kids, sjonge wat een verantwoording !!
    goed voorzichtig doen hoor

    enne ik heb wel een gruttersschepje voor jou, mail me maar even je adres op greenfieldcottage@hotmail.com, stuur ik je er 1 toe :-)
    lieve groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Volgens mij heb jij echt heerlijke pinksterdagen gehad! Wat een lieve cadeautjes heeft Cindy voor je meegebracht! Dat kan ze goed hè!
    En ja, natuurlijk lijkt dat hartje harststikke goed.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.