Please visit my other blog

woensdag 7 juli 2010

New findings and my favourite flower.

Vanmorgen vroeg weer eens naar één van mijn favoriete winkels geweest, de kringloop. En wat heerlijk toch altijd om er lekker rond te neuzen en weer superleuke spulletjes te vinden. Dit houten vogelkooitje was het eerste wat ik vond, het hangt nu zo leuk in de grote walnotenboom in onze tuin.
Early this morning I went to my favourite shop, the thriftshop. It is so lovely to walk arround and to find such lovely things. This birdcage was the first thing I bought and now it is hanging in our big walnut tree in the garden.




En dit blauwe kapje (hoe noem je zoiets ook alweer?) om de vliegen op afstand te houden tijdens het vele buiten eten, vond ik ook zo leuk. Het heeft al een sopje gehad en is al helemaal opgedroogd in het zonnetje dus klaar voor gebruik.
Found this blue cover (don't know how it is called) to keep the flies away of our food.



En ik vond er niet één maar twee, deze witte heeft hele mooie geborduurde bloemetjes.
And I found not one but two, also love this one with the stitched flowers.





Deze twee kaarten zaten in een schilderij lijstje dus bij thuiskomst de kaarten eruit gehaald en het lijstje kan misschien nog ergens anders voor gebruikt worden. Vond zelf het lijstje niet zo mooi maar de kaarten des te meer.
Love this two vintage cards with the sweet girls and flowers.



En hier al mijn vondsten even bij elkaar gezet op tafel, de twee lichtblauwe potjes kon ik niet laten staan. Ja voor buiten ben ik helemaal over op blauw en wit, maar dat was wel duidelijk de laatste tijd. Het blijft toch mijn lievelingskleur en zeker in de zomer vind ik het een kleur die me natuurlijk doet denken aan de zee, waar wij al ons hele leven elke vakantie vertoeven. Nog 2 en halve week dan gaan we er weer naartoe om van een heerlijke zomer te genieten in onze stacaravan.  Het huisje wat in mijn banner staat, staat  helaas niet in onze tuin, maar wie weet ooit op een dag.....

And here you can see all my findings together, I am into blue and white lately, this colour reminds me of the sea and that is were we spent all our summerholidays for years now. Soon when the kids are having their holidays we are off to the seaside and enjoy our vacation.



Dit vogelkooitje vond ik een paar weken terug bij een andere kringloop en ook het blauwe emmertje, vind dit nu zo'n leuk hoekje met de heerlijk geurende lavendel erbij.

This birdcage I found a few weeks ago and also the little blue bucket, I like it like this with the lavender.



En dan nu nog even een rondje in mijn tuin om mijn lievelingsplant te showen, wat zijn ze toch mooi de bloemen van de hortensia. En welke kleur ze ook zijn, ik vind ze allemaal even mooi.

And now I am going to show you my favourite flowers at this moment, the hydrangea. I don't know what colour I prefer...I think I love them all.


















Er zitten ook een paar knoppen bij die dan niet helemaal perfect zijn maar ook dan vind ik ze nog prachtig. Volgende week woensdag ga ik met mijn schoonzusje naar 'Het houten huis' in Zaltbommel, een grote kwekerij met de mooiste planten, een theetuin en een brocante winkel. Ik ben er nog niet eerder geweest dus ik ben heel benieuwd. Deze week zijn daar de hortensia dagen (jammer dat we nu niet konden gaan) en volgende week zijn er agaphantus dagen. Neem eens een kijkje op hun website, misschien vind je het ook wel leuk om daar eens heen te gaan.
Aren't they pretty and even the ones who are not perfect are just perfect for me too.



Zo nu nog even deze nachtvlinder buiten in de tuin zetten en dan heerlijk met de voetjes omhoog. Nog even genieten van het zonnetje en dan weer aan het werk. Ik ben deze week van 2 dagen in de week postbezorgster naar 3 dagen in de week postbezorgster geworden en dat is toch ook weer even wennen. Maar zolang we dit weer blijven houden hoor je mij niet klagen, ik vind het heerlijk om buiten te zijn.

Now I am going to put this little butterfly outside and enjoy the sun for a while, and then back to work. I was working as a postmen for two days a week but now I am doing this for three days a week. I think it is a great job because I like to be outside as often as possible and with this lovely weather I am enjoying it even more




En a.s. zondag gaan we allemaal hard toeteren op de vuvuzela.... ik ben nog doof van gisteravond hahaha....nog een  fijne week allemaal, liefs Ingrid.

And next sunday we are going to support our national team of course....yes!!! we are in the final, have a lovely week,hugs Ingrid.

17 opmerkingen:

  1. Hoi Ingrid wat een gezellige post.........leuk je banner!! ....ik dacht al is dat jouw huisje !!! leuk leuk al je planten !! gezellig !! geniet van alles...liefs Ria...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet gewoon niet waar ik eerst moet kijken. Al die leuke "trouvailles" om de vliegen op afstand te houden, de vogelkooitjes, de hortensia's ... té veel om op te noemen. Je bent écht een geluksvogel om deze prachtige spullen bij de kringloop te vinden. Lieve groeten uit Kreta, @nne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi zijn die hortensia's toch. Alleen denk je soms met dit weer dat het niet meer goedkomt als ze zo slap hangen van de zon. Maar dan ineens zijn ze weer mooi.
    Geniet van alles en veel plezier in het houten huis.

    lieve groet Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een heerlijke lange post....genieten zeg.
    De mooiste vondsten weer, och dat is altijd feest dan hè.....ben je weer helemaal blij.
    En je hortensia's....zoveel verschillende echt prachtig....
    Fijne warme dag

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hi Ingrid, het is en blijft zoo leuk, een vogelkooitje. Die van jou is prachtig! Veel plezier in je enorme zwembad! Die zou ik ook wel willen ^_^
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ha Ingrid, geniet weer zoals altijd van je gezellige post.

    Wat een super kringloop winkel hebben jullie zeg, dat je daar zulke mooie dingen kan kopen, echt geweldig.

    Die hortensia's zijn ook mooi.

    Succes met postbezorgen,en een fijne vakantie,
    liefs Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lieve Ingrid,

    Meis wat heb je een gezellige post!
    Het is een feest om je verhaal te lezen en alle mooie foto's te bekijken.
    En wat heb je een leuke spulletjes bij je favoriete winkel vandaan.
    Je hebt een schattige smaak om de spulletjes bij elkaar te zoeken...!

    Alle liefs en goeds..
    Marijkexx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zalig wat een sfeertje,
    je zet me helemaal op een idee,
    hier namelijk ook een walnotenboom..

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige dingen heb je gevonden. En je vogelkooitjes zijn heel erg leuk en sfeervol. Ik ben ook dol op hortensia's en heb er dan ook heel wat in de tuin staan. Ik wens je nog veel zonneschijn en mooie dagen toe.
    Liefs Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh Ing wat een heerlijk postje weer en wat een leuke dingen uit de kringloop.Prachtig die hortensias.....
    Liefs
    Er

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie vondsten weer Ingrid en je foto's van je Hortensia's vind ik ook heel mooi!

    Liefs Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie dingen heb je weer gescoord in de kringloop winkel.
    Dat turquoise kleurtje is ook helemaal mijn ding hoor zowel binnen als accent kleur als buiten.
    Zo'n mooie frisse zomerse kleur.
    Je hortensia's zijn ook prachtig. Bij mij zijn ze nog niet uit maar wel bijna en dan wordt het genieten.

    Fijne dagen en groetjes,
    Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ingrid it seems like we love the same things. I love birdcages too. And hydrangeas of course! Your birdcages in the garden are such a sweet addition to them. I have about three in the garden as well and several in the house. I just think they look so cute anywhere they are placed.
    You are always doing something lovely and it seems that you enjoy life so much. I just love that about you!
    hugs

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een mooie vondsten heb je gevonden bij de kringloop. Ik ben helemaal weg van je vogelhuisje! Je hortensia's zijn prachtig, wij hebebn ze ook in de tuin maar ze zijn allemaal roze. Elk jaar neem ik me voor om er zo'n zakje hortensia blauw bij te doen maar vergeet het dan weer net zo makkelijk....wie weet volgend jaar!!
    geniet lekker van het warme weer!
    Groetjes Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Nou....je vondsten zijn echt harstikke leuk....waar de kringloop al niet goed voor is he! Het werkt ook al zo therapeutisch ;)

    De foto's van de hortensia's zijn geweldig...ik hou van dat soort plaatjes!
    en die nachtvlinder...zo mooi...

    Veel groetjes, Veronique

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hoi Ingrid
    was het gezellig in zaldbommel nog leuke dingen gekocht?
    Je vogelkooi ziet er geweldig uit .
    o,ja en je kerstborkuur helemaal mooi ,
    groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Geweldige vondsten weer , het lijkt wel regelrecht uit een winkel te komen zoals ze staan te pronken bij je .
    Lieve groet ♥RINI♥

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.