Please visit my other blog

vrijdag 27 februari 2009

"nieuwe spulletjes"

Vandaag zijn de kinderen een dagje bij familie en mijn man staat in de keuken een uitgebreide indische rijsttafel te bereiden. Hij is hier in huis absoluut de keukenprins. Hij heeft echt als hobby koken en is er erg goed in. Wij hebben hier dan ook vaak familie of vrienden te gast die al dat lekkers graag komen opeten. Morgen wordt het dus een drukke boel en nadat vandaag alle boodschappen waren gedaan en het huis weer aan kant was ben ik even bij de kringloop geweest. Deze mooie kandelaar kon ik niet laten staan voor 1 euro, het bolkaarsje is nieuw maar ik zie dat er wel een groter exemplaar op mag.
Een mooi zilver schaaltje gekocht, daar kunnen straks de paaseitjes in.De bordjes zijn van engelse makelij, memory lane staat er op de achterkant, ik vind ze prachtig.
Even geprobeerd ze van dichtbij te fotograferen. Het zijn twee verschillende prentjes. Helaas komt het op de foto niet zo goed over, maar ze zijn echt schattig.

Tot zover de aankopen, nog even een foto van de hortensia die nu ontzettend mooi staat te bloeien. Zo juist heeft de postbode een pakje afgeleverd van Atelier Sterre dus ben ik voorlopig lekker aan het freubelen.

Fijn weekend, groetjes Ingrid.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Ingrid,
  Je hebt heel wat leuke dingen op de kop getikt, geeft zo'n lekker gevoel hè als je voor weinig zulke leuke dingen kan kopen. Je hortensia is ook fotowaardig, wat staat die mooi in bloei.
  Wat een luxe hè zo'n man die zo lekker koken kan, de mijne kookt ook vaak in het weekend.

  Ik wens je een gezellig weekend toe.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je man koken leuk vind om te doen, en dan ook nog zo uitgebreid, heerlijk! Leuke spullen heb je op de kop getikt, leuk die bordje,s, vaak zie je er maar een of twee van staan in de kringloop, het is mooi dat je er zoveel tegelijk hebt kunnen vinden.
  Een fijn weekend gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig is mijn man ook een keukenprins! Als we het van mijn kookkunsten moesten hebben dan was het maar een treurige bedoening hier, hahaha!!!! Je bent weer goed geslaagd bij de kringloop, vind je bordjes echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ingrid, wat leuk dat je op mijn blog hebt gereargeerd! Ik ben even bij jou gaan kijken en het ziet er hier ook heel mooi uit hoor! Leuke ideeen...daar ben ik altijd zo gek op!
  Die roze bordjes, heb ik ook! Ik heb al een servieskast vol 'roze'aardewerk verzameld (staat wel ergens op mijn blog..) en voor mijn verjaardag heb ik een set van zes soepkommen met schotels gekregen, zo mooi! Ik zal ze nog even op mijn blog zetten. Mijn verzameling is van allerlei printjes, als het maar dezelfde stijl en kleur is. Misschien is het bij jou ook het begin van een nieuwe verzameling?

  Groetjes Mama lieveheersbeestje

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.