Please visit my other blog

maandag 2 maart 2009

Bijna lente

We zitten eindelijk in de maand maart en dan bekruipt mij toch wel heel erg het lente gevoel.

Zeker nu ook het zonnetje zijn best doet om tussen de wolken door te schijnen. De krokussen in de tuin staan heerlijk te bloeien en ook de primula's in de rieten mandjes doen het uitstekend.

Nu alleen de temperatuur nog, want vanmorgen vroeg op de fiets naar school zonder handschoenen was toch niet zo'n goed idee.


Ook binnen staan de blauwe druifjes in volle bloei, buiten had ik ze (dacht ik) ook in de tuin alleen heb ik ze nog niet kunnen ontdekken. Wel de narcisjes maar die staan nog maar een klein stukje boven de grond.


Ik heb ook nog even heerlijk kunnen knutselen. Bij verschillende blogs had ik al vlaggelijntjes gezien en vond het een heel leuk idee. Ik heb ze gemaakt van verschillende kleurtjes vilt en wat kant. Ze zijn best leuk geworden al zeg ik het zelf. Het is de bedoeling dat ze in de paastak komen te hangen maar mijn dochter vond ze voor in haar poppenhuis ook wel erg leuk.

Misschien moeten we er nog maar een paar maken, het is best leuk om te doen.

Ik wens jullie allemaal een fijne (bijna lente) week toe en wil iedereen hier nog maar eens even bedanken voor het bezoeken van mijn blog en voor de leuke en lieve reakties die ik krijg.
Het is vandaag precies 1 maand geleden dat ik ben begonnen met bloggen en ja, ik ben (hoewel ik dat helemaal niet erg vind) een beetje verslaafd.

Groetjes Ingrid.4 opmerkingen:

 1. Erg mooi je vlagge lijntje, ik ben ze ook al een paar keer tegengekomen. Ik wil er ook nog steeds een maken, ik denk van papier, maar deze van vilt is ook leuk. Ik snap het van je dochter dat ze hem leuk vind voor in haar poppehuis, zal ook wel erg leuk staan.Ja, het is nog steeds wel koud, ook al doet de lente haar best erdoor te komen.Hier komen de sneeuwklokjes boven de grond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ingrid , leuk dat je ook weer even bij mij was , ik herken het van die verslaving ,ik kijk toch elke dag wel even en helemaal leuk als er ook nog berichtjes zijn !
  Mooie foto's heb je gemaakt van de bloemen ,de zin in voorjaar begint inderdaad steeds sterker te worden maar je hebt het gehoord he , de lente begint anderhalve maand later ........maar het is elk jaar nog gekomen , tot zolang halen we de bloemetjes nog maar in huis.
  Je vlaggetjes zijn super geworden ,natuurlijk vind je dochter die leuk , dat wordt dus idd nieuwe maken voor jezelf en ik vind het een leuk idee om dat in de paastak te doen , daar zien we vast wel weer foto's van !
  npu meid ,fijne dag verder ,groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ingrid, ik krijg ècht een lente-gevoel als ik op jouw blog kom, wat een mooie foto's van al die voorjaarsbloeiertjes.
  Je vlaggenlijntje is ook heel mooi geworden, heel leuk zo met dat kant enne... ik ben ook een beetje verslaafd aan het bloggen, alleen van de week iets minder tijd, het is hier vakantie en ik krijg logeetjes.
  Fijne week en groetjes van Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ingrid .
  Je hebt een leuke blog , ik ben ook nog maar kort bezig ...en nu al verslaafd !
  Ik krijg bij het zien van je bloementjes ook een voorjaars gevoel .
  Laar maar komen de lente !!

  Groetjes Peet

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.