Please visit my other blog

woensdag 25 februari 2009

roosjes

De carnaval is weer achter de rug en na flink wat stofzuigen is ons huis weer confetti vrij.
Het weer is gelukkig ontzettend meegevallen en hebben we lekker kunnen genieten van de optocht. Maar nu is dus de rust weer teruggekeerd en hebben we de rest van de week om weer bij te komen. De kinderen hebben nog vakantie en mijn man hoeft ook pas maandag weer te gaan werken. Nog even genieten dus. Ik heb zomaar wat foto's gemaakt van allerlei roosjes die hier in huis te vinden zijn. Zo zat deze kaart bij de Ariadne, ik denk dat ik er een mooi lijstje omheen doe.

Het vergiet staat in de keuken, er zitten meestal uien in.En deze roosjes heb ik gedroogd en liggen op de slaapkamer. Ik hou rozen in de vaas helaas nooit zo erg lang goed, dus als ik rozen krijg laat ik ze meestal drogen.


En hier zie je een stukje van onze slaapkamer, de spiegels van de zelfgemaakte kledingkast weerkaatsen het flitslicht mooi op de muur. Roosjes behang, hoewel je dat op de foto niet zo goed kunt zien.En dit is het spelden kussentje uit het Tilda boek, geen roosjes maar ik vind dit soort borduren wel heel erg leuk en ben al op zoek naar patroontjes met roosjes om in mijn patchwork tafelkleed te kunnen verwerken.Ik heb nog veel meer spulletjes met roosjes maar die komen een andere keer wel weer aan bod.
Ik was nog wel van plan deze week even naar de kringloop te gaan dus wie weet komen er nog meer roosjes in huis.

Groetjes Ingrid.5 opmerkingen:

 1. Hallo Ingrid, hier ook een roosjes-liefhebster.
  Wat een mooie foto's van al die roosjes en wat een prachtige kaart is dat hè van de Ariadne, ik heb deze aan een lintenlijst hangen, maar ingelijst is ook een leuk idee.
  Ik vind je behang in de slaapkamer ook heel erg mooi, leuk die spiegelruitjes in je kast.

  Nog een prettige dag
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Roosjes....je kunt mij niet blijer maken. Het is mijn lievelings. En dan natuurlijk rose.
  Op mijn blog vast wel te zien. Ik heb pas ook foto's van gedroogd gemaakt (binnenkort te zien) zelfs dan zijn ze nog super.
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Roosjes, altijd goed. Ik heb ook de kaart uit de Ariadne gehaald, hij is mooi en verdient zeker een lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rozen, ik ben ook dol op rozen. Volgens mij iedereen wel. Mooi hoor. En die kaart van de ariadne heb ik ook ingelijst, staat leuk.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rozen zijn idd mooi, en je vergiet is echt bijzonder. Ben ze zo mooi nog niet tegen gekomen. Mijn lievelings bloem is een tulp, lekker hollands :) Maar hoop in m'n volgende huis zéker een roze roosjes plek te creëren!
  Groetjes Freekje

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.