Please visit my other blog

woensdag 10 juni 2009

Niels 13 jaar.


Vandaag is onze zoon 13 jaar geworden. Hier op de foto is het nog een mannetje van een jaar of twee en op de tweede foto staat hij samen met zijn zusje toen 6 jaar oud en zij 3 jaar.
En als ik deze foto's bekijk dan snap je soms niet waar de tijd blijft. Genieten was het toen maar nu genieten we gelukkig nog steeds. Kijk maar eens verder.



Want dit kleine jongetje is niet zo klein meer, hij is nu al even groot als zijn moeder (1.68 m) en in schoenmaat is hij mij al 4 maten voorbij. Nog even en hij begint nog harder te groeien misschien ook nog wel zijn vader (1.86 m) voorbij.
Nou jongen,van harte met je 13 de verjaardag en mama vond het natuurlijk heel leuk dat ik een paar foto's van je mocht plaatsen. Afgelopen zaterdag was het grote feest maar vanmiddag gaan we zeker nog iets leuks doen, in ieder geval appelflappen bakken mmmm...........





Afgelopen zondag hebben we het rustig aan gedaan, 's morgens zijn we naar een rommelmarktje gegaan en daar weer wat mooie spulletjes gevonden.
Dit petroleum stelletje stond al heel lang op mijn verlanglijstje en nu stond hij daar ineens. Helemaal leuk zo op het aanrecht.



Deze mooie hoge theepot met hetzelfde motief als in mijn blauwe borden. Heb hem gelijk als vaas in gebruik genomen.






En nog wat leuke knutselboekjes. De eerste om lappen popjes te maken en de tweede was een boek met allemaal kruissteek patroontjes. Verschillende kikker patroontjes maar ook Beatrix Potter, Alice in Wonderland, Noddy en nog vele andere kinder favorieten.





En ook nog dit schattige boekje met liedjes van vroeger. Ik vond alleen de kleur van de kaft al zo mooi, maar en staan ook nog eens hele mooie tekeningen in.





En dit liedje stond er ook in "naar de speeltuin" ,mijn moeder zong het vroeger al voor ons maar ik wist de tekst niet helemaal meer. Dus ook maar even geprobeerd om de tekst op de foto te zetten, jullie herkennen dit liedje vast nog wel. (Hoop dat het te lezen is).





Zo, nog een laatste foto van de pioenroos. Wat zijn ze toch mooi hè, ik heb ze bij vele van jullie al gezien maar wilde hem toch even op mijn blog zetten. Kan er zo van genieten.

En nu ga ik gauw even naar de winkel om alle ingrediënten te halen voor de appelflappen.Het feestvarken wil ze zelf maken vanmiddag en hij heeft toevallig de laatste 4 uur vrij van school vandaag dus om twaalf uur al thuis. Het word een gezellige dag vandaag.

Groetjes, Ingrid.



Today it is our son his birthday. 13 years already, time flies. On the first picture he is two years old and on the second picture with his sister he is 6 years old (his sister 3 years old).
But look at him now, he is as tall as his mother already and maybe he will become as tall as his father. Congratulations Niels, last saturday we have had the big party but today we are also having a great day.

Last sunday we went to a flea market and I have found some great things. The teapot is my favorite and the little book with songs from the past. My mother used to sing these songs for us when we were little.

Now I am going to the shop because we are going to bake something yummy for the birthday boy.

Have a nice day,
hugs, Ingrid.



18 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd !
    Ja het gaan nu echte mannetjes worden .
    Mijn oudeste is nu 14 en lekker aan het puberen . Bijna een kop groter enne mijn schoenen kan hij al een poosje niet meer aan .
    Geniet er maar van , het gaat zo hard !
    Enne wij worden ook steeds ouder ..
    Fijne dag groetjes Peet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met jullie zoon, de tijd vliegt inderdaad voorbij. Als ik naar mijn kinderen kijk die kop en schouder boven ons uitsteken en waarvan er twee al uit huis zijn, denk ik: het is voorbij gevlogen. Dus geniet ervan ze zijn zo groot! Leuke spullen heb je gevonden op de rommelmarkt, en de foto van de pioenroos is prachtig.
    Groetjes Jo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd! Een leuk joch zo te zien en wat leuk dat ie zelf de appelflappen wil bakken, daar hou ik wel van.. niet alles door mama laten doen! Gezellige middag in de keuken en eet smakelijk! Groeten, Corine(THUIS)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een hele dikke proficiat voor jullie zoon! Hij ziet er nu nog altijd even stralend en blond en leuk uit als toen hij een kleine kerel was! :D
    Een fijne dag voor jullie allemaal; groetjes,
    Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo een hoop info. Eerst gefeliciteerd met je zoon, en het gaat idd erg hard. Bij mij zijn er 3 ong 1.85. Dus dan weet je het wel. Maar je hebt leuke dingen gekocht en die pioenen zijn ook mooi.
    Oh, en eet smakelijk van de flappen.

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd met jullie grote knul. Wat gaat de tijd snel of niet, maar inderdaad ook deze leefdtijd heeft heel veel leuke kant hoor, heerlijk puberen en vooral een eigen mening ontwikkelen. fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd zeg...idd waar blijft de tijd.
    Heimelijk soms terug verlangen naar toen ze nog zo veilig onder moeders vleugels zaten....
    Mijn oudste is nu net 12.......tjee.
    Fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey Ingrid, gefeliciteerd met je grote zoon, waar blijft de tijd hè, opeens zijn ze zomaar een kop groter, maar iedere leeftijd heeft zijn charmes.
    Wat leuk je petroleumstelletje, mijn oma had vroeger precies dezelfde en dat speeltuinliedje is ook echt jeugdsentiment, wat leuk dat je de tekst nu in een boekje heb en wij even mochten meegenieten.
    Een hele fijne dag vandaag.
    Groetjes Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hello dear Ingrid,
    What a handsome, handsome boy your Niels is. Happy Birthday to him. I hope he has a joy filled day.
    I also love the treasures you found! Wouldn't it be fun to go treasure hunting together? Of course I love the beautiful peony! Thank you so much dear Ingrid for the message you left on my garden. I love to go out there and just dream.
    Hugs,
    June

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hello Ingrid - Happy Birthday wishes to your son, Niels - a special day for him and I hope he is enjoying it very much.

    I love the blue and white teapot with the roses in it - beautiful! And the peony too is very beautiful.

    Enjoy the rest of your son's birthday - with warm wishes, Veronica

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hartlijk gefeliciteerd met jullie zoon ,vindt hij het nog goed dat je een foto van hem op je blog zet?
    Ik heb het laatst wel van mijn jongste dochter(20)gedaan maar erg goed vond ze het niet .Mijn andere dochter is al 30 en zoon 29 , ik schrik er iedere keer weer van als ik hun leeftijd zeg.Waar blijft de tijd?
    Zijn de appelflappen lekker ?
    feliciteer je zoon maar en een fijne avond
    groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh, oh, Paula, wat ben je toch een lekkerbek! haha, nou ik ook hoor! Hmmm.... heerlijk appelflappen! Gwefeliciteerd met je zoon! poeh, 13 alweer! De mijne wordt bijn 12 en gaat dan ook al naar de middelbare...ieksss.... !!!! Nou, ik hoop dat jullie een gezellige middag gehad hebben!
    Leuk petroleumstelletje trouwens, mooie kleur. Genieten hè, als je dan zomaar vindt waar je al heel lang naar op zoek bent! De boekjes zijn ook heel erg leuk, goeie buit!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Op de valreep.... Van harte gefeliciteerd met je zoon !! kleine ventjes worden groot he hihi
    waren de appelflappen lekker ?? wat een leuke spulletjes heb je gekocht !!! en die pioenen, zucht zijn echt om te zoenennnnnnn, mooi !!!
    Groetjes Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Kan nog net,van harte met jullie zoon leuk hoor zo die foto's van peuter naar grote vent!
    Ja pioenrozen prachtig bij ons zit er nog 1 aan de struik,had 2 volle vazen uit de tuin super he.Nou naamgenoot leuk dat we elkaar volgen!Groetjes,Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Niels, wat gaat de tijd snel! Leuke foto's hoor enne kijk even op mijn weblog heb een verrassing voor je vanuit mijn hart. Liefs van CinX

    BeantwoordenVerwijderen
  16. gefeliciteerd!!! Heb van je blog genoten. Heel erg bedankt voor je bezoek en comment op mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Happy Birthday to your son! My little grandson just celebrated his ninth birthday on Friday.

    Blessings,
    Spencer

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Beter laat dan nooit. Nog van harte met je alweer zo'n grote zoon. Hebben jullie een leuke dag gehad?
    Groetjes Pieternel

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.