Please visit my other blog

woensdag 2 juni 2010

almost...Summer.


Nu de temperaturen weer langzaam oplopen richting en misschien in het weekend wel boven de 20 graden krijg ik toch wel steeds meer een zomergevoel. Veel knoppen in de tuin worden steeds groter en nog even dan is het weer één bloemenzee. De vlierstruik is afgeladen met bloemschermen en sommigen staan al in bloei, wat ruiken ze toch heerlijk.

Temperatures are rising and it feels like Summer is almost here. Lots of buds in our garden and almost flowering.



Maar de meesten zitten nog in knop en met een strak blauwe lucht op de achtergrond geeft het een prachtige foto.
Love this picture with a lovely blue sky on the background.


Ik merk aan mezelf dat ik witte bloemen in de tuin steeds mooier begin te vinden en nu ik het JDL magazine, wat ik bij Bonnie (Bonjade)  bestelde, heb doorgebladerd ben ik helemaal verkocht. Wat een prachtig blad is dit zeg, had er natuurlijk wel eerder van gehoord maar nog nooit zelf gekocht.  Vanmorgen kwam het met de post en die lieve Bonnie had het zo mooi ingepakt en ik kreeg er zelfs een prachtig metalen hangertje bij en een heel lief kaartje. Dankjewel Bonnie, ik heb al stiekum gekeken wanneer het volgende nummer uitkomt want ik vind het prachtig en ga het dan zeker weer bij je bestellen.

Today this lovely magazine arrived and oooh how I love Jeanne d'Arc Living. I ordered it at Bonnie and she did send me a little present too. Thank you so much sweet Bonnie, next time I will order it again at your webshop.



Nou... en na het doorgebladerd te hebben (vanavond lekker lezen) begon het meteen te kriebelen en gelijk in huis maar wat veranderingen aangebracht. De side-table stond gister nog helemaal vol met van alles en nog wat, maar nu alleen twee witte hortensia's. Misschien nog niet helemaal à la JDL maar toch weer even heel anders en wit.
And as soon as I looked into the magazine I wanted to change something in my livingroom. At first this table was full with all kinds of things and now only two white hydrangea. Maybe not JDL but I do like it like this.





En buiten ook een gezellig hoekje gemaakt met al het zink wat ik tot nu toe bij elkaar verzamelde.
Helemaal naar mijn zin zo.

And outside in the garden I created this beautiful corner with all my sink elements,perfect I think.






Ik werd ook gisteren verrast door de postbode, want er viel toen ook al een pakje op de mat. Op de mooie blog van Yvonne (English style) zag ik een hele mooie foto met allerlei bakspulletjes. Ik zei in een reactie dat ik ook potten met bakvormpjes en meel op het aanrecht had staan maar alleen nog op zoek was naar zo'n metalen schepje. En kijk nu eens wat die lieve Yvonne mij spontaan stuurde, niet alleen een schepje maar ook nog oude vormpjes, zakjes, labeltjes en een lieve kaart. Oooh Yvonne wat ontzettend lief... ik heb alles een mooi plekje gegeven en wil je enorm bedanken voor dit lieve gebaar.

And yesterday Yvonne (English style) did surprise me with these lovely gifts, ooh Yvonne... I am so happy with all of these presents and I will put them all in my kitchen, thank you so much!!


Alles heeft nu een mooi plekje op het aanrecht.



Met het schepje in de bloem!!




Deze week ook weer aan mijn 4-seizoenen borduurwerk gewerkt, ik heb het patroontje van Summer nog niet en hoop dat Ria (Time to stitch) het binnenkort op haar blog gaat zetten want het is weer ontzettend leuk om hiermee bezig te zijn. Ik heb alleen de buitenste rand geborduurd in heel mooi groen wat perfect past bij de zomer.

Also worked on my 4 seasons stitching project, lovely green for Summer.





Als laatste nog twee foto's van de ganzenfamilie die even uit het water waren om de kleintjes te kunnen laten slapen, oooh ik blijf ze zo schattig vinden. Deze foto's zijn niet helemaal up to date want gister zagen we ze ook en de kleintjes zijn nu minstens al twee keer zo groot, helaas had ik m'n camera niet bij me.

And I also want to show you this lovely picture of the goose family, aren't they the sweetest. 





Ik ga jullie nu al een fijn weekend wensen want ik ben de komende dagen enorm druk. Morgen wil ik het huis even goed doorwerken want zaterdag vieren we onze zoon zijn 14de verjaardag (hij is 10 juni jarig) en vrijdag ga ik met nog een aantal moeders en leerkrachten en 75 kinderen met de trein naar Amsterdam (van Den Bosch), om daar naar het Anne Frank huis te gaan. Lunchen op de Dam en daarna weer terug met de trein. Een hele onderneming maar het gaat vast een geweldige dag worden, het weer is ons in ieder geval goed gezint. Hopelijk vind ik tussendoor nog wat tijd om gezellig bij jullie langs te komen want ik loop weer eens hopeloos achter (sorry).

I want to wish you a great weekend already because I am going to be very busy the next few days. Tomorrow I want to clean the house because on saturday we are celebrating my son's 14th birthday. And on friday I am going (with several other mothers and teachers) with 75 children to the Anne Frank house in Amsterdam by train. It is going to be a great day I think with great weather.Hope I can find some time to visit you all because I am a bit behind with my visits(sorry about this).

                                                                     Hugs, Ingrid.






17 opmerkingen:

  1. Oh Ing wat heb je ons toch weer verwend met je mooie foto's, ik denk dat ik toch ook maar eens voor dat tijdschrift moet zwichten hoor, ziet er zo mooi uit.Fijne verjaardag voor en met je zoon en veel plezier in "mijn" stad...:)
    Liefs
    Er

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerliojke post, net of ik even bij je zit! Mooie foto's van buiten en de ganzen, en wat lief die cadeautjes en extra's. Wat is het toch gezellig in blogland!
    Mooi de JDL, ik heb nog zoveel leeswerk liggen dat ik m niet heb besteld. Misschien de komende voor de vakantie.
    Heel veel plezier vrijdag. Is leuk met zo'n ploeg op stap. Het Anne Frankhuis is indrukwekkend, ben er met m'n dochter geweest toen ze in groep 8 zat. En natuurlijk alvast gefeliciteerd!
    Lieve groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach die Bonnie, weet wel hoe ze ons blij kan maken. En lief van Yvon om je een kado te sturen. En verder staat je zinkhoekje ook weer mooi te zijn. En dan weer even naar de ganzen kijken. Er is altijd zo veel ineens te zien bij je. Alvast gefeliciteerd met je zoon, en succes met al die kids in de trein.

    fijne dagen, lia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige foto's weer Ingrid,heb zeker weer genoten!
    fijne avond nog
    Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie foto's van je vlierstruik, ik kan ze hier al bijna ruiken.
    En wat een leuke spulletjes heb je gekregen.
    Ik wil je niet ontmoedigen, maar mij lukt het niet meer om op de blog van Ria (time to stitch)te komen. Ze zal er toch niet mee gestopt zijn???
    Fijne week, groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Lieve Ingrid, wat een prachtig blad is de JDL hè, ik kan daar ook zo van genieten. Je vlierstruik is ook prachtig en er stond in de laatste Buitenleven een heel artikel over de Vlier, die ze ook wel Wonderstruik noemen omdat het een bron voor magische middeltjes voor de gezondheid is.
    Wat staan de Hortensia's prachtig op de side-table en ik vind de potten ook supermooi.
    En buiten heb je het ook al zo mooi aangekleed met al dat zink en de witte hortensia. Ik heb ook veel witte bloemen in de tuin, maar sinds vorig jaar heb ik ook zachtroze tinten. Hie staan ook alle knoppen op barsten, nog even een paar van die warme zonnige dagen en de rozen bloeien volop. Wat wordt je seizoenborduurwerk prachtig en je gebruikt er ook van die mooie kleuren voor.
    Ik wens je heel veel plezier in Amsterdam en voor zaterdag een leuk feest voor je zoon. Het blijft mooi weer, dus dat kan niet meer stuk.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een prachtige foto's van de vlierbes Ingrid!!
    en ja de JDL is een superblad he, ik heb hem al vanaf het begin en heb ook een paar boeken, je blijft er echt in bladeren, heerlijk !!!

    fijn dat je het pakketje leuk vind, en wat leuk dat je er een paar foto's van hebt geplaatst, is allemaal goed bij jou op de plek

    Veel plezier vrijdag en zaterdag !!!
    Lieve groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat heb je mooie foto's gemaakt! En je hebt me toch nieuwsgierig gemaakt naar de JDL!! Ik had er altijd weinig belangstelling voor omdat het engels is. En daar ben ik niet zo goed in. Zou ik het toch kunnen kopen en alleen al genieten van de mooie plaatjes?
    'k Ga maar eens bij Bonnie kijken!!!
    Groetjes,
    Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die blauwe lucht en dan die witte bloemtetjes....prachtige foto. En wat een gezellige hoekjes in je kamer en je tuin. Ik vind het JDL magazine ook zo ontzettend mooi. En dat is zeker een hele onderneming met zo'n grote groep, maar wel erg leuk en zeker indrukwekkend. Wij zijn vorige zomer naar het Anne Frank huis geweest. We waren allemaal behoorlijk onder de indruk, zelfs onze zoon van (toen) 8. Hij mocht er op school na de vakantie een soort van "spreekbeurt" over houden.
    En wat ontzettend lief van Yvonne. Mooie spulletjes hoor. Het was een heerlijke post. Ik heb genoten van al je mooie foto's en wat je erbij vertelde.
    Liefs van Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh zeg je hebt hem gewoon in de tuin staan.
    Ik zag al die heerlijke recepten staan in de JDL enne nu ga je er zeker iets overheerlijks van maken.....
    Ben benieuwd....
    En van harte met je zoon en geniet maar heerlijk van je dagje uit.....
    Fijne genietdag

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hoi Ingrid
    Mooie foto`s laat je ons zien ,en wat een mooie post heb jij gekregen ,wat lief van Yvonne.
    Alvast gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon en veel sterkte om met zo een grote groep naar Amsterdam te gaan te vrijdag;-)
    groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ooo , ik krijg de JDL ook nog binnen , heerlijk !
    Je hebt leuke hoekjes gemaakt , vind je side table lekker rustig , dat doe ik af en toe ook dan gaan alle pruldingen eraf om plaats te maken voor meer rust.
    Je zink hoekje vind ik ook geweldig , helemaal mijn ding , hou erg van zink, dat kratje met de flessen staan er trouwens ook erg mooi bij .
    Nou geniet van je nieuwe hoekjes en spulletjes , groetjes Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat heb je weer een prachtige post gemaakt
    Van de vlierbloesem tot de ganzen;een plezier om te kijken en te lezen!
    En soms kom ik iets tegen en denk ik hee... dat heb ik ook zo gedaan!
    Morgen krijg ik visite en ik heb op de tuintafel witte vlierbloesem staan.
    En ook een witte hortensia in een zinken emmer
    op de veranda.(Kwestie van dezelfde smaak?)
    Je nieuwe bakspullen zijn geweldig!!!
    Een fijne zonnige zondag,
    Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dag Ingrid,
    Wat een gezellige lang post heb je er van gemaakt. Er kwam geen eind aan, maar je hebt ook zulke mooie foto's gemaakt van de vlierbloesem, je zinkhoekje en al je inspiratie uit het magazine en dan ook nog eens al die verwennerij en tot slot ook nog je borduurwerk en die kleine gansjes. Echt een leuke post hoor! Dank je wel heb genoten van je verhaal en foto's. Wens je veel plezier en alvast een felicitatie voor de verjaardag van je zoon en geniet van je uitstapje. Lieve groet, Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een fijne pakjes heb je gekregen! Ik kan me voorstellen dat je daar lekker van zit te genieten.
    Wij hebben ook een grote vlier in de tuin. Ik had er eigenlijk nog nooit aangedacht om daar ook de bloemen eens van te knippen. Goed idee, de schaar gaat er direct in! (als ik er bijkom, het is eigenlijk een beetje tot boom uitgegroeide struik en de bloemen zitten hoog).
    In ieder geval: heerlijk inspirerende foto's.
    Groetjes, M

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat is het toch een prachtig magazine hè! Vol inspiratie, echt genieten! Leuk om te zien wat jij met jouw inspiratie gedaan hebt, mooi die hortensia's zo en al dat zink bij elkaar is echt een plaatje! Alvast gefeliciteerd met je zoon, precies op onze trouwdag (maar dat is nog "maar" 13 jaar!)
    Ik hoop dat jullie een leuke dag gehad hebben in A'dam!
    Lieve groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Zoals je ziet loop ik dus ook achter. :-)
    Wat een mooie foto's heb je gemaakt, mooi die met dat zink en de oude bakvormpjes ook al zo leuk! Vandaag plaatste ik toevallig ook een post met die leuke oude vormpjes.
    Ja wat een mooi blad is JDL hé? Ik kende het zelf ook niet, maar door al die enthousiaste verhalen overal wilde ik zelf toch ook eens kijken... nou dat is een blijver hoor! Echt zó mooi!! Ik heb ook het kerstnummer genomen van afgelopen keer en die is ook al zo mooi.
    Je borduurwerk wordt ook mooi zeg! Heel lief in die zachte kleurtjes.
    Alvast van harte gefeliciteerd met je zoon!!
    groetjes jolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your sweet comment,
Hugs...Ingrid.